Új év, újabb pozíció, újabb kihívások

 A csapadékmentes, száraz időben a Golftanya télen is nyitva tart. – tudtuk meg Szumega Pétertől, a klub igazgatójától. - A Budapest szívében, a Hajógyári-szigeten lévő gyakorló pálya egész héten 9-től 16 óráig várja vendégeit. A range nyitva, a zsetonok előkészítve, minden adott, hogy a napsütéses időt kihasználva szabad levegőn hódoljunk szenvedélyünknek, a golfnak.

A csapadékmentes, száraz időben a Golftanya télen is nyitva tart. – tudtuk meg Szumega Pétertől, a klub igazgatójától. - A Budapest szívében, a Hajógyári-szigeten lévő gyakorló pálya egész héten 9-től 16 óráig várja vendégeit. A range nyitva, a zsetonok előkészítve, minden adott, hogy a napsütéses időt kihasználva szabad levegőn hódoljunk szenvedélyünknek, a golfnak.

HG: Mi újság jelenleg a Golftanyán? Hogyan készüljenek a golfozók, ha a szabadtéri gyakorlást választják?

SZP: Rettenetes hideg van, de ennek ellenére az igazán kemény golfozók gyakran megfordulnak a Golftanyán. Mivel a pálya fagyott, a greeneket lezártuk, de az elütő működik, a putt-on kívül minden ütést tudnak gyakorolni vendégeink. Meleg ruha javasolt!J

HG: Mivel készültök a márciusban induló szezonra? Milyen irányt követtek idén? Folytatjátok azt, hogy különböző színes programokkal hozzátok közelebb a Golftanyát az emberekhez?

SZP: Apróbb javítások lesznek, de semmilyen gyökeres változásra nem kell számítani. A Golftanya, a megszokott formájában fog nyitni, ahogy az időjárás engedi. Az alternatív programjainkat, - (kertmozi, kutyás vásár, stancefest, city matiné) a nagy sikerre való tekintettel - idén is megtartjuk. Hiszek benne, és a tapasztalataink is alátámasztják, hogy az ilyen eseményekkel „kicsábított” látogatók nagy számban térnek vissza és próbálják ki a sportot, melyre ezek nélkül kis esély lenne.

HG: Információink szerint, 2016-os évtől az Academy Golf Budapest üzemeltetését a GFM Academy kft. veszi át. Igazgatóként te fogod vezetni a klubot. Hogyan jött ez a lehetőség? Mit kell erről tudnunk?

SZP: Az értesülés helyes, pár találkozó után a tavalyi év végén egyeztünk meg a tulajdonossal, hogy az idei évtől az üzemeltetést a cégem veszi át. A megkeresésre örömmel mondtam igent, mivel a tulajdonos hosszú távra tervez és nagyon kooperatív, így minden adott a sikeres együttműködéshez.

HG: Mikor nyit a pálya?

SZP: A drivingrange jelenleg is használható, a Golftanyához hasonló ügyeleti nyitva tartással üzemelünk. A pályát továbbra is Őri Zsolt greenkeeper gondozza, az ő szava dönt. Ahogy tartósan nulla fok fölött marad a hőmérséklet, nyitjuk a kilenc szakaszt.

HG: Mennyiben változik az Academy csapata?

SZP: Teljesen új csapattal indulunk, kivétel Kiss Ági, akihez a golfozókhoz hasonlóan én is ragaszkodtam. Tiszteletbeli munkatársunk marad még Fanni is, aki - bár hivatalosan már nem erősíti csapatunkat - rengeteget segített a hely átvételében és a mai napig bármilyen ügyes-bajos dologgal megkereshetem, amit ezúton is szeretnék megköszönni neki.

HG: Mi a célja 2016-ban az Academy Golf Club Budapestnek? (programok stb.)

SZP: Az idei év a tapasztalatszerzésről szól, mivel teljesen új működési rendszert kell felépítenünk, sok technikai problémát kell megoldanunk, amivel vendégeink csak részint, vagy egyáltalán nem találkoznak, de a gazdaságos üzemeltetéshez elengedhetetlenek. Látványos változást a jövő évben tervezek, a 2016-os év inkább „alapozás” a hosszú távú sikeres működéshez.

Programok tekintetében persze várható változás, természetesen nem a Golftanyáról „áthozott” eseményekről van szó, most is meg kell találnunk a legjobb hely-specifikus ötleteket, amik egyértelműen a klub javára válhatnak.

Közhely tudom, de legfőbb célunk a klubélet erősítése, amivel kapcsolatban már folynak az egyeztetések és ötletelések a helyi edzőkkel, valamint egy erős versenynaptár összerakása.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés