Legendák nyomában

 A Junior Orange Bowl International Golf Championship fennállásának 52. évfordulóját ünnepli 2015-ben. Az amatőr bajnokok nemzetközi meghívásos tornáját december 26 és 30. között rendezik Miamiban. Az amatőr golfozók színe-javát felvonultató nemzetközi versenyen mezőnyében ott van korosztályos és felnőtt bajnokunk, Briglovics Boróka. A verseny nívóját jól mutatja, hogy olyan lenyűgöző öregdiákokkal büszkélkedhet, mint Tiger Woods, Bubba Watson, és Lexi Thompson.

A Junior Orange Bowl International Golf Championship fennállásának 52. évfordulóját ünnepli 2015-ben. Az amatőr bajnokok nemzetközi meghívásos tornáját december 27. és 30. között rendezik Miamiban. Az amatőr golfozók színe-javát felvonultató nemzetközi versenyen mezőnyében ott van korosztályos és felnőtt bajnokunk, Briglovics Boróka is. A verseny nívóját jól mutatja, hogy olyan lenyűgöző öregdiákokkal büszkélkedhet a viadal, mint Tiger Woods, Bubba Watson, és Lexi Thompson.

HG: Hogy telt a Szenteste Miamiban? Milyen érzés ott lenni?

Kellemesen telt a Szentesténk, habár nem nagyon volt karácsonyi hangulatunk, hiszen süt a nap és eléggé meleg van.  Nagyon jól érzem itt magam!

HG: A par 71-es Biltmore Golf Course pályán kell bizonyítanod a következő napokban. Milyennek találod és a pályát?

A pálya gyönyörű helyen van. A szakaszok nem szűkek, viszont eléggé hosszúak, illetve a greeneket meg kell még szokjam.

HG: Milyen célokkal vágsz neki a küzdelemnek?

A középmezőnyben szeretnék végezni, illetve a szezonban nyújtott score átlagom körül játszani.

Az Eredményeket ITT követheti

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés