Modell szépség a pályán

 A pécsi születésű, húszas éveinek elején járó modell, a védjegyévé vált fülig érő mosollyal pózol a különböző világmárkák prospektusain, és szerezte meg magának azt, amire vágyott. Boross Lily Rose célja egyértelmű volt karrierje kezdetén: teljes erőbedobással a munkájára koncentrálni és végigjárni a modellek ranglétráját, még akkor is, amikor a körülmények sokszor nyugalomra intenék. A modellkedés mellett másik szerelme a golf, ami a tökéletes harmóniát jelenti számára. Vele beszélgettünk.

A pécsi születésű, húszas éveinek elején járó modell, a védjegyévé vált fülig érő mosollyal pózol a különböző világmárkák prospektusain, és szerezte meg magának azt, amire vágyott. Boross Lily Rose célja egyértelmű volt karrierje kezdetén: teljes erőbedobással a munkájára koncentrálni és végigjárni a modellek ranglétráját, még akkor is, amikor a körülmények sokszor nyugalomra intenék.

A modellkedés mellett másik szerelme a golf, ami a tökéletes harmóniát jelenti számára. Lilyvel beszélgettünk.

HG: Hogyan kezdted a golfot, mi késztetett arra, hogy ütőt ragadj? És mióta tudod, hogy modell szeretnél lenni? Melyik volt előbb „a tyúk vagy a tojás”? (golf vagy a modellkedés?)

Természetesen a golf volt előbb. Kislányként kezdtem el a szüleim hatására. Szerelem volt „első ütésre”. A modellkedés másképp kezdődött, 18 évesen, első fesztiválom örömében kapott el egy ügynök, hogy szeretnék-e modell lenni? Meglepődve, picit bizonytalanul, igennel válaszoltam. Fél év múlva már Kínában voltam. 

HG: Mint modell, rengeteget utazol. Van kedvenc városod, illetve golfpályád?

Eddig egyik kedvencem Milánó, sokat járok oda, nagyon szeretem. Kedvenc golfpályám pedig Florida, Orlandóban található. Többször volt szerencsém ott játszani.

 

HG: Sok általad viselt ruha fekete, de számos kiegészítőt is hordasz. Amióta benne vagy a divat világában, milyen az ideális kombinációd?

Az egyszerű, de nagyszerűt kedvelem. Fekete feketével vagy fekete fehérrel. Elegánsan és sportosan is fel lehet öltözni ezzel a két színnel. Én a sportosabb vonal vagyok.

 

HG: Van olyan szín, amit nem hordanál szívesen?

Sajnos annyira megszoktam, hogy csak fekete fehérben vagyok, hogy semmi más színt nem hordok szívesen. Ennek édesanyám örül a legkevésbé.

HG: Szakmádból adódóan több éve rendszeresen körbeutazod a világot, milyen hatékonysággal pakolod be a bőröndödet?

Már nagyon gyorsan pakolok. Megvannak a kötelező darabok, amik mindig velem kell, hogy legyenek. Ezt csak éppen kiegészítem az aktuális időjárásnak megfelelő néhány ruhával és már készen is vagyok.

HG: Milyen sportoló vagy híresség volt rád a legnagyobb hatással?

A hétköznapjaink hősei. Sportoló szempontból Hahn Árpi. Kislánykorom óta ismerem és ő bebizonyította nincs lehetetlen. Futball után a golfban lett profi. Megmutatta, mi a szép ebben a sportban és megtanított játszani. Amúgy meg édesanyám, aki megtanította, hogy az élet szép. A modell szakmában is támogatott, már az elejétől. Az ő kedvessége nagyon nagy hatással van rám a mai napig.

HG: Tudjuk rólad, hogy szereted a fesztiválokat, a zenét, mert úgy érzed, felszabadít. Mostanság melyik a legtöbbet játszott zeneszám a lejátszódon?

Nem tudnám kiemelni egyiket sem, ez nálam mindig hangulat-függő. Szeretem nagyon, amiket fesztiválokon, koncerteken lehet hallani. De az elgondolkodtató zenéket is kedvelem.

HG: Most teljes mértékben a modell karrieredre koncentrálsz?

Igen most arra. Így lassan az év vége felé kijelenthetem, hogy nagyon sikeres évet tudhatok magam mögött. Habár most a szakmám kap nagyobb hangsúlyt, a golf is az életem része.

HG: Mi a helyzet a golfdivattal? Hogyan jelenik meg egy modell a golfpályán?

A pályán a célszerű és kényelmes darabokat preferálom. Ott sportoló vagyok, nem modell, a játékra koncentrálok nem pedig a ruházatomra.

HG: Nézzük, mit hord magával egy igazi nő a golfpályán?

                              Mi van a bagedben?

Mi nincs? Komolyra fordítva a szót, nagyon sok nasi. Mindig eszem a pályán, sűrűn, keveset. És mindenféle bőrápoló: napfényvédő, ajakápoló, kézkrém. És minden, ami a golfhoz kell, közöttük a legfontosabb, a szerencse tee-m, amit Hahn Árpitól kaptam.

 

HG: Hogyan kapcsolódsz ki?

Van egy tüneményes kiskutyám, akivel sajnos az utak miatt keveset tudok együtt lenni, ezért amikor megtehetem, vele vagyok!

 

HG: Mi a terved a golffal a jövőben?

Természetesen a golf a jövőben is az életem része marad. Idén sikeresen befejeztem golffal kapcsolatos tanulmányaimat a TF-en, és a későbbiekben erre szeretném építeni az életem.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés