Máté duplázott

A tavalyi Golfutazások versenye után, bajnokunk, Szeberényi Máté ismét abszolút győzelemnek örülhetett, amivel kétszemélyes repülőjegyét is megváltotta a kellemes klímájú szigetországba, Ciprusra.

A tavalyi Golfutazások versenye után, bajnokunk, Szeberényi Máté ismét abszolút győzelemnek örülhetett, amivel kétszemélyes repülőjegyét is megváltotta a kellemes klímájú szigetországba, Ciprusra.

Milyen érzés a tavalyi év után ismét nyerned ezen a nem mindennapi versenyen?

Nagyon boldog vagyok, és nem csak a győzelem miatt, hanem a játékom miatt is. Nem voltak nagy elvárásaim magammal szemben, már-már szokásos módon kevés gyakorlással tudtam csak készülni. Csütörtökön, a verseny előtt két nappal kiszaladtam a range-re a Pannónián és észrevettem, hogy a beállásom elcsúszott, ezt korrigálva teljesen másképp repültek a labdáim. Külön öröm, hogy életemben először tudtam megvédeni egy bruttó első helyet; többek között emiatt különleges nekem Batta Krisztina versenye.

Milyen nyereményekkel gazdagodtál és kivel mész?

Tavaly a ciprusi Korineum Resortba nyertem egy vouchert, amit majd december elején „lakunk le” a szüleimmel és a testvéremmel. Most is ugyanide sikerült nyernem egy utat, egyelőre még nem tudom, kivel fogok utazni, de el tudnám viselni, ha negyedévente azon kellene gondolkodnom, hogy pontosan mikor és kivel utazom Ciprusra. Továbbá sikerült megnyernem a Nearest to the Pin és Longest Drive különdíjakat is, amikért Fontana és Magyar Golf Club vouchereket, valamint Liszkay borokat nyertem, (természetesen már teszteltem is a borokat) és egyik kedvenc klubom, a Gleneagles logójával ellátott FootJoy pólót is kaptam, szóval igazi nyereményeső volt a múlt szombat.

Lassan beköszönt az uborkaszezon, milyen csattanó várható még a Pannónia részéről?

Igen, sajnos ismét a végére értünk egy szezonnak. Október 24-én, szombaton megrendezzük az idei Pannonia Challenge Tour utolsó állomását, a Lumas Ranglista versenyt, így aki még szeretne pontokat gyűjtögetni egy kiváló pályán, feltétlen nálunk a helye! Szerdánként rendeztük idén a Corinthia Golf Napot, aminek a zárásaként november 7-én mérkőzhetnek meg nálunk a golfozni vágyók. Mivel a Pannónia mostanság a legszebb arcát mutatja, biztosan kiváló golfélményt tudunk majd kínálni vendégeinknek.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés