Álomfizetés

Louis Oosthuizen sérülés miatt visszalépni kényszerült az idényzáró The Tour Championship tornáról, így a verseny mezőnye 28 főre csökkent. A dél-afrikai játékos ugyanakkor nem járt rosszál - leszámítva a sérülést - hiszen 13 szakasznyi játékot követően igen komoly prémiummal indulhatott haza.

Louis Oosthuizen sérülés miatt visszalépni kényszerült az idényzáró The Tour Championship tornáról, így a verseny mezőnye 28 főre csökkent. A dél-afrikai játékos ugyanakkor nem járt rosszúl - leszámítva a sérülést - hiszen 13 szakasznyi játékot követően igen komoly prémiummal indulhatott haza.

Oosthuizennél már a nap elején lehetett érezni, hogy valami nem stimmel, hiszen az idén kiegyensúlyozottan versenyző játékos 5 ütéssel volt par felett 13 szakaszt követően. A dél-afrikaiak Open-bajnoka a 14-es szakaszt még befejezte, ám ezt követően már a klubház felé vette az irányt és jelezte visszalépését. Oosthuizen kivállásával a FedEx Kupa rájátszásának utolsó tornája 28 fősre csökkent (korábban Jim Furyk lépett vissza).

A dél-afrikai ugyanakkor annak ellenére, hogy nem tudta befejezni a viadalt nem távozott üres kézzel hiszen szerepléséért 133 650 dollárt kapott. Ez az összeg (hozzávetőlegesen 35 millió forint) némileg talán ellensúlyozta a sérülés miatti testi-lelki fájdalmakat.

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés