VIII. Business Team Masters Invitational 2015 golfkupa

 Hovánszky László (a Metspa ügyvezető igazgatója) idén már a 3. golfversenynek volt a fővédnöke, csakúgy, mint az elmúlt években. Szeptember 20-án, vasárnap reggel 10 órától (egy finom reggeli után), 6-8 fős flightokban, shotgun indításra (Szigeti Csaba fújta meg a dudát) kezdődött ez a verseny a Budapest Highland Golf Club & Academy pályáján.

Hovánszky László (a Metspa ügyvezető igazgatója) idén már a 3. golfversenynek volt a fővédnöke, csakúgy, mint az elmúlt években. Szeptember 20-án, vasárnap reggel 10 órától (egy finom reggeli után), 6-8 fős flightokban, shotgun indításra (Szigeti Csaba fújta meg a dudát) kezdődött ez a verseny a Budapest Highland Golf Club & Academy pályáján.

A csapatok játékosai értékes ajándékokért például balatoni vitorlázásért, DolceGusto kávéfőző gépért, Masculin masszázs ajándékutalványért, a Heinemann italkülönlegességeiért, Kotányi ajándékcsomagért, Canter Borház borválogatásért, Divinus bor, pálinka, kupákért, érmekért és dicsőségért is versengtek.  A vándorkupáért minden évben továbbra is meg fognak küzdeni.

Az esemény alapot és jó példát teremt az üzleti kapcsolatok kialakítására, illetve továbbfejlesztésére. Bár a verseny előtti éjszaka végig esett az eső, a budatétényi pálya viszonylag jó állapotban volt, szinte végig sütött egy kicsit a nap - megrendeltük a jó időt, - de nagyon fújt a szél, ami megnehezítette a játékosok dolgát.

A verseny formája egyéni stableford játék volt 9 szakaszon, szakaszonként egy mulligan (elhibázott) ütés lehetőségével, amit azzal lehetett kiérdemelni, ha a játékos az ütés előtt, az elütők mellett felállított welcomedesk-ről elfogyasztott egy pohár finom italt, melyekből többféle volt minden elütőnél. A pálya lejátszása után 3 db par 3-as szakaszt teljesítettünk a golf szigorú szabályai szerint, majd a putting greenen (6 lyukon történő egyéni gurítás távoli lyukakba) és a drivingrange-en (nearesttothe pin) egyedi feladatok vártak minket, amelyeknek az eredményeit egyénileg értékelték. A csapatok legjobb 6 nettó eredményét elérő játékosa stableford pontjainak összegét értékelték a vándorkupa odaítélésekor.

Indult többek között a Kereskedők csapatában Hovánszky László, Bárány István, Rack György, Rastätter Árpád, a Pénzügyesek csapatában Urbán László, az Iparosok csapatában Rózsavölgyi János, Reményi Tibor, Dibusz László, Bartha András, az InfoCom csapatban Takács Zoltán, Kulcsár Tibor, Horváth Dávid, a HoReCa csapatban Gratzl Ferenc, Turkovics Ilona, a Doktorok csapatában Szeberényi Tamás, az Ingatlanberuházók csapatában Törőcsik Attila, Szulyovszky Gábor, Sulyovszki Orsolya és végül a Média csapatban Hajdu István Steve feleségével, Prest Alexandrával, Lajtai Péter és Solymos Antal Tóni.

A csapatok 14 óra után folyamatosan ékeztek be, majdnem egyszerre. A játékosok a klub éttermében a gazdag ételválasztékkal megrakott asztalokról fogyasztottak, Kárpáti György pedig pörköltet készített.

Délután Révész Tamás és Hovánszky László konferálta a díjátadót. A játékot a Kereskedők csapata nyerte, második és harmadik lett egyforma eredménnyel a HoReCa és a Doktorok csapata. A negyedik helyezett, a Pénzügyesek  is kapotak még ajándékokat, az ötödik helyezett az Ingatlanosok csapat lett, hatodik az Iparosoké, hetedik a Média csapat és az utolsó az InfoCom csapata. Nagyon jó hangulatú verseny volt, amelynek minden bizonnyal jövőre is lesz folytatása.

 

Eredmények:

1. Kereskedők

2-3. HoReCa és Doktorok

4. Pénzügyesek

5. Ingatlanosok

6. Iparosok

7. Média

8. InfoCom

 

Különdíjak az egyéni eredményekért:

Putting verseny

1. Hajdú István Steve

2. Oltványi Katalin

3. Zombori Zoltán

 

Nearesttothe Pin

1. Rastatter Árpád

2. Petkovics Zoltán

3. Dr. Bartha András

 

Executive Par-3 (stroke-play)

1. Zombori Zoltán

2. Alexandra Prest

3. Bartha András

 

Longest drive #8 szakaszon

Női:  Csomor Csilla

Férfi: Dibusz László, Bános Csaba

 

Nearesttothe Pin

Női: nem volt

Férfi: Dobos János

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés