Ők nyerhetik a FedEx Kupát

 A héten rendezik a FedEx Kupa sorozat rájátszásának utolsó versenyét, a The Tour Championshipet. A végső győzelemre és a 10 milló dolláros bónuszra még öt játékos pályázik a legnagyobb eséllyel, őket vettük górcső alá.

A héten rendezik a FedEx Kupa sorozat rájátszásának utolsó versenyét, a The Tour Championshipet. A végső győzelemre és a 10 milló dolláros bónuszra még öt játékos pályázik a legnagyobb eséllyel, őket vettük górcső alá.

Jason Day

Jelenleg ő az összetett éllovasa. Ahhoz, hogy mindent vigyen elég ha a 29. helyen zár, igaz akkor csak matematikai esélye lesz a végső sikerre és sorsa a riválisok kezébe kerül. Persze ha nyer, akkor nincs miről beszélni és talán akkor az Év Játékosa díjat is felmarkolja a 10 milliós bónusz mellé.

Jordan Spieth

A 22 éves játékos idén nagyszerű formában játszik, kiegyensúlyozottsága azonban az utóbbi hetekben mintha megkopott volna. Spieth a rájátszás első két tornáján nem jutott be a CUT-ba és bár a BMW Championshipen a T13. helyen zárt és ezzel gyorsan lezárta a negatív sorozatát, ahhoz, hogy bezsebelje az összetett győzelmet ahhoz legrosszabb esetben is a T6. helyen kell végeznie, ám Dayhez hasonlóan ebben az esetben nem a saját kezében van a sorsa. Persze ha nyer, akkor nincs miről beszélni, Jordan Spieth lesz a 2015-ös bajnok.

Rickie Fowler

A Deutsche Bank-torna győztese szintén mindent vihet egy esetleges győzelemmel, viszont ha nem nyer, akkor legrosszabb esetben is a T4. helyen kell, hogy zárjon.

Henrik Stenson

A svéd klasszis a legmagasabban jegyzett játékos az összetettben azok közül, akik nem nyertek a rájátszásban még idén, sőt még a PGA Touron sem. Stenson kétszer volt második, a Barlays és a Deutsche Bank versenyeken. A 2013-as összetett bajnok ha megnyeri az idényzárót, akkor Tiger Woods után mindössze a második játékosa lesz a FedEx Kupának, aki egynél több összetett győzelmet tud felmutatni. Stensonnak elég egy T3. hely is a végső sikerhez.

Bubba Watson

 

A PGA Touron idén kétszer nyert és jelenleg a rájátszás összetett versenyében az ötödik helyen áll. Idén már hét top-3-as helyezést ért el, ami elképesztő bravúr, viszont a Tour Championshipen pályafutása során eddig csupán egyszer sikerült beverekednie magát az első 10-be, ami nem túl jó előjel. Watson, ha nyer mindent visz, viszont ha nem, akkor legfeljebb egy T2. hely garantálná neki a végső sikert és a 10 milliós prémiumot.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés