Elstartolt a Divízió II-es Junior Fiú Csapat Európa-bajnokság

 A szerdai stroke play selejtezővel kezdetét vette az Európai Golf Szövetség (EGA) és a Cseh Golf Szövetség közös rendezésében a négy napon át tartó Divízió II-es Junior Fiú Csapat Európa-bajnokság, a Mladá Boleslav Resort-ban. A magyar trikolort Csányi Olivér, Greff Bálint, Horváth Ádám, ifj. Csiki Péter, Holló Zsombor és Rózsa Dávid képviseli. A helyszínről, Böndicz Gergő a junior válogatott szövetségi kapitánya jelentkezik:

A szerdai stroke play selejtezővel kezdetét vette az Európai Golf Szövetség (EGA) és a Cseh Golf Szövetség közös rendezésében a négy napon át tartó Divízió II-es Junior Fiú Csapat Európa-bajnokság, a Mladá Boleslav Resort-ban. A magyar trikolort Csányi Olivér, Greff Bálint, Surányi Balázs, ifj. Csiki Péter, Holló Zsombor és Rózsa Dávid képviseli. A helyszínről, Böndicz Gergő a junior válogatott szövetségi kapitánya jelentkezik:

„A magyar csapat hat játékosából öten singel score-t játszottak

Rózsa Dávid +5

A magyar csapat legjobb score-ját érte el ma. Kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott.

Csányi Olivér, Csiki Péter és Greff Bálint +7

Bennük maradt egy jobb score esélye a mai napon, reméljük holnap korrigálni tudják az elkövetett hibákat.

Holló Zsombor +9

A putt-okon kell javítania. Ha ez sikerül, akkor nagy előrelépésre számíthatunk játékában.

Surányi Balázs +10

A magyar csapat újonca, most debütált a válogatottban. Nem vallott szégyent. Ha a négy dupláját holnap javítja, akkor előrébb tud lépni.”

Fiaink az első napot követően a 9 fős mezőny 8. helyét foglalják el a nemzetek táblázatán +35-ös eredménnyel a horvát válogatottat megelőzve. Bíztató, hogy látó távolságban van Észtország, Törökország és Lengyelország legjobbjai. Holnap újabb stroke play kör következik. 

Az eredményeket ITT követheti


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés