HIGHLAND: hangulatos szombati klubdélután, programok kezdőknek

 Múlt szombaton a teljesen kezdőknek szóló golfbemutató, a kezdő golfozók OPEL PAR3 versenye és a rendkívüli klubtagsági akció is vonzotta a golfozókat a Highland Golf Clubba ezen a szép szeptemberi hétvégén. 

Múlt szombaton a teljesen kezdőknek szóló golfbemutató, a kezdő golfozók OPEL PAR3 versenye és a rendkívüli klubtagsági akció is vonzotta a golfozókat a Highland Golf Clubba ezen a szép szeptemberi hétvégén.

Bár még hivatalosan el sem indult a klubtagsági akció, már több golfozó megvásárolta a jövő évi tagságát, amelyet ráadásul már idén is lehet használni, a tagságok a vásárlás napjától 2016. december 31-ig érvényesek. (További információk:

http://www.highlandgolf.hu/2016-evi-klubtagsagi-akcio/

 A golf iránt érdeklődőknek kéthetente rendszeresen tartott 2,5 órás golfbemutatóra most is szép számmal érkeztek a golffal még csak ismerkedők, ezután került sor az OPEL által támogatott OPEL PAR3 Golf kupára, amely szintén kéthetente, más és más játékformában kerül megrendezésre. A versenyen bárki elindulhat klubtagságtól függetlenül, hcp 40 feletti vagy jelenleg hcp-vel még nem rendelkező kezdő játékosok, 1000 forint nevezési díjért amely tartalmazza a par 3-as pályahasználatot is.

Most szombaton kétfős, texas scramble formában mérhették össze tudásukat a 
golfklub par 3-as pályáján, 26 induló, azaz 13 pár jelentkezett az aktuális fordulóra. 
Az első kör után 4 páros is 12 ütéses eredménnyel folytatta a játékot a dobogós helyezésekért. Nagy küzdelem volt az első-második illetve a harmadik negyedik helyért. 

Mindhárom dobogós helyezésért további két-két szakaszt játszottak a versenyzők, hogy eldöntsék a helyezések sorrendjét. Harmadik helyen az Acél Andrea-Rajnai Gábor párost legyőzve Gyulai András-Lénárt Zoltán végzett, a második helyen Lehoczky Fanni-Behán Attila, míg az első helyen Katona Ildikó-Kovács Norbert páros végzett.

Ahogy az eddigi fordulókban, most is az Opel díjait vehették át a nyertesek, megtekinthették a kiállított járműveket és a legújabb feltankolt modellekkel töltött hosszú hétvégi tesztvezetés és egyéb ajándéktárgyak voltak a nyereményeik.

Gratulálunk a helyezetteknek, két hét múlva folytatjuk, akkor az egyéni stroke play verseny következik.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés