Elnök úr az élen

Pénteken elkezdődött a 30 éven felüli játékosok háromnapos bajnoksága, a III. Magyar és Nemzetközi Mid-Amatőr Golfbajnokság. Az elütőhöz álló 52 játékos szép napsütéses időben és jó hangulatban teljesítette a torna első 18 szakaszát. A játék után a teraszon közös borozással, majd vacsorával, végül meccsnézéssel és szurkolással zárták a napot.

Pénteken elkezdődött a 30 éven felüli játékosok háromnapos bajnoksága, a III. Magyar és Nemzetközi Mid-Amatőr Golfbajnokság. Az elütőhöz álló 50 játékos szép napsütéses időben és jó hangulatban teljesítette a torna első 18 szakaszát. A játék után a teraszon közös borozással, majd vacsorával, végül meccsnézéssel és szurkolással zárták a napot.

De nézzük az eredményeket, kinek, hogyan sikerült nyitnia.

Sajnos a tavalyi győztes Kádár Attila, sérülése miatt, nem tudott indulni az idei versenyen. A nyitó nap legjobb eredményét a bajnokság megálmodója Zilahy Csaba érte el +2-es score-t játszva hazai pályán. A második helyen az ír származású O`Sullivan Gearoid (76), míg a harmadik helyen Meznerics Gergely (77) áll. A negyedik pozíciót pillanatnyilag az elmúlt év Nettó győztese, Hatvári Árpád (79) foglalja el, akit a tavalyi bruttó bronzérmes Ralph Müller, Koller György és S.Nagy Csaba triója követ, 82-t ütve. Nyolcadik helyen Briglovics Gábor és Krémer András osztozik, míg a Top10-et Hujber László zárja 85-ös eredményével.

A szűk női mezőnyt, a hazai színekben versenyző, Dr. Varga Irén vezeti (+26), őt a Pannonia versenyzői: Erdei Éva (+31) és Kecskés Kornélia (+34) követi.

A szombaton tartják a háromnapos verseny második fordulóját, ahol reményeink szerint, az időjárás továbbra is kitart a játékosok mellett és hangulat is töretlen marad.

Startlista II. nap 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés