Két Playoff egy napon

 A nyárnak vége, az iskolába is lassan becsengetnek, hiszen szeptember 1-jével elkezdődik a 2015-2016-os tanév a juniorjainknak. Ennek okán igazi öröm golfnak lehettek tanúi a kilátogatók az augusztus utolsó napján, hétfőn megrendezett Junior Tour viadalon. A helyszín ezúttal a budapesti Budapest St.Lőrinc Golf Club volt, ahol a 9 lyukú verseny a várakozásoknak megfelelően rendkívüli izgalmakat és szoros csatákat hozott. Szép, napos idő volt hétfőn, jól befűtöttek mára is az égiek.

(A X. Junior Tour állomás legjobb játékosa: Rózsa Dávid)

A nyárnak vége, az iskolában is lassan becsengetnek, hiszen szeptember 1-jével elkezdődik juniorjaink 2015-2016-os tanéve. Így azután igazi öröm-golfnak lehettek tanúi a látogatók az augusztus utolsó napján, hétfőn megrendezett Junior Tour viadalon. A helyszín ezúttal a Budapest St.Lőrinc Golf Club volt, ahol a 9 lyukú verseny a várakozásoknak megfelelően rendkívüli izgalmakat és szoros csatákat hozott. Szép, napos idő volt, mára is jól befűtöttek az égiek.

Majd 40 játékos vett részt a versenyen. Többen nosztalgikus hangulatban érezhették magukat, mivel jó néhányan kezdték karrierjüket éppen itt, a St.Lőrinc Golf Club-ban. Külön öröm volt, hogy több néző, szülő is kilátogatott a pályára fiatal reménységek kedvéért. Az első flight, a Vadkerti Adél, Szabó Antónia, Rózsa Dávid alkotta csapat, pontban 9:00-kor ütött el az első Tee-ről. Az eredmények - köszönhetően a 9 szakaszos lebonyolításnak - igen szorosan alakultak.

A legjobb, junior válogatott golfozónk, Rózsa Dávid volt, aki 38-at játszott, amivel az U18-as kategóriát meg is nyerte.  Kategóriájában, a Highland színeiben induló Gágyor Bálint (45) és Chirico Valentin (56) végzett a második, illetve a harmadik helyen. A legjobb női versenyző a St.Lőrinc Golf Club-ban nevelkedett válogatott játékosunk Szabó Antónia lett, immár a Pannónia színeiben, aki 41-et ütött a 9 szakaszos versenyen, amivel megnyerte az U18-as kategóriát,az Imperial versenyzője, Vaszkó Eszter (44) előtt.

Izgalmas napon vagyunk túl – értékelt Ács-Gergely Virág. - A Legjobb Bruttó eredményt Rózsa Dávid érte el, +2 ütéssel. A nap folyamán két playoff-ra is sor került, az egyik az U14-es kategóriában Oláh Bence (44, MGC) és Vaszkó Zsombor (44, GCI) között, a másik az U12-es kategóriában Horváth Erik (40, PGCC) és Stöllinger Viktor (40, PGCC) között. Az U14-es kategóriában már az első szakaszon kiderült, hogy Oláh Bence volt jobb formában. Az U12-es kategóriában viszont nem dőlt el ilyen gyorsan a kérdés. A fiatalok négy szakaszon keresztül küzdöttek a tűző napon. Nagyon szép és izgalmas playoff-al örvendeztettek meg bennünket. A 6-os szakaszon viszont eldőlt, a képzeletbeli dobogó legfelső fokára Horváth Erik állhatott fel.

A győztesek mellett, természetesen Vaszkó Zsombornak és Stöllinger Viktornak is gratulálunk, hiszen nagyon szépen játszottak.

A gyerekek arcán látszódott, hogy másnap (Szept. 1.) elkezdődik a suli. Bár, a gusztusos szendvicsek melyeket meglepetésként a klub biztosított számukra, némiképp feledtették velük, hogy újra be kell ülniük az iskolapadba. A finom falatokat ezúton is nagyon köszönjük.

Junior Tour XI. eredmények:

Fiú U 18

Rózsa Dávid (38)

Gágyor Bálint (45)

Chirico Valentin (56)

Fiú U 14 (Playoff)

Oláh Bence 44

Vaszkó Zsombor 44

Bognár Máté 47

Fiú U 12 (Playoff)

Horváth Erik 40

Stöllinger Viktor 40

Ifj. Sárközi Richard 41

Fiú U 10

Vu Péter 40

Kovács Gergő 47

Benzsay Zsombor 49

Lány U18

Szabó Antónia 41

Vaszkó Eszter 44

Lány U14

Tóth Maya Napsugár 42

Czernecki Laura Panna 46

Varga Veronika 53

Lány U12

Berkenyei Daniella 48

Szabó Szonja 51

Lengyel Letícia Anna 54

Lány U10

Szántó Sára 47

Jaczkovics Emma Éva 49

Zingale Lena Lídia 66

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés