Véget ért a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság

 Augusztus 25-27 között zajlott a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság a Penati Golf Club-ban Senica-n. 9 ország - Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Németország, Ausztria, Oroszország, Bulgária, Hollandia, Magyarország-versenyzői mérték össze tudásukat a három napon.

Augusztus 25-27. között zajlott a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság a Penati Golf Club-ban Senica-n. 9 ország - Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Németország, Ausztria, Oroszország, Bulgária, Hollandia, Magyarország-versenyzői mérték össze tudásukat a három napon.

Az utolsó nap válogatott eredményei a következők:

Csiki Péter: (+14)

A harmadik napra elfáradt, nem tudta az első két napi jó játékát megismételni.

Szabó Antónia (+10)

Az utolsó napra nagyban javult a teljesítménye. Sajnos, a verseny első két napján nem tudott hasonló eredményt felmutatni.

Tóth Maya Napsugár (+14)

Sajnálatos módon, a mai napon kevésbé ment neki a játék. Sérüléséből felépülve így is megállta a helyét.

Értékelés:

A három fős különítményünk tisztességesen helytállt a Szlovák Junior Nyílt Bajnokságon. Csiki Péter első két napi játéka bizakodásra adott okot. A harmadik nap viszont elfáradt, de így is a kis magyar különítmény legjobb helyezését érte el.

Bruttó: 28. Hely

U18: 13. Hely

Tóth Maya Napsugár az idei szezonban remekül teljesített. Sajnos sérülése után fizikálisan nem érte utol magát, de példamutatóan küzdött.

Bruttó: 32. Hely

U16: 18. Hely

Szabó Antónia az első két nap bizonytalankodása után megmutatta, hogy nagy küzdőszellem van benne, az utolsó nap hozta a legjobb eredményét.

Bruttó: 46. Hely

U18-21: 16. Hely

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés