Vadkerti Adél nyerte a Lengyel Junior Nyílt Bajnokságot

 Ahogy azt már korábban írtuk, a Lengyel Junior Nyílt Bajnokságnak a Lengyel Szövetség egy speciális lebonyolítási formát választott. 2 nap strokeplay, majd 2 nap matchplay versenyformát. A kiírás szerint két nap után értékelték a stroke versenyt, majd a fiú és lány „A” kategóriás mezőnyéből (55 fiú és 30 lány), a  legjobb 16 - 16 játékosa mérkőzött meg matchplay játékformában, kiesési alapon.

Ahogy azt már korábban írtuk, a Lengyel Junior Nyílt Bajnokságnak a Lengyel Szövetség egy speciális lebonyolítási formát választott. 2 nap strokeplay, majd 2 nap matchplay versenyformát. Embertpróbáló tornán vannak túl a játékosok. A kiírás szerint két nap után értékelték a stroke versenyt, majd a fiú és lány „A” kategóriás mezőnyéből (55 fiú és 30 lány), a  legjobb 16 - 16 játékosa mérkőzött meg matchplay játékformában, kiesési alapon. Az utolsó napon Vadkerti Adélnak szoríthattunk, aki ismét bizonyította, hogy mentálisan és fizikálisan is mennyire erős.

A tegnapi sikeres nap után, a mai nap rendkívül izgalmasan alakult.

A döntőbe jutáshoz Polivchak Nicole-t kellett legyőznie Adélnak. Végig magabiztosan játszva és vezetve, a 16. szakaszon nyert 3&2-re.

A délutáni döntőben Żrodowska Maria volt az ellenfele, aki ugyan három szakaszt követően eggyel vezetett, de Adél 4-5-6. szakaszt is megnyerve, nem engedte ki kezéből a vezetést, így teljesen megérdemelten nyert, szintén a 16. szakaszon, 3&2-re.

Ezzel az eredménnyel junior pályafutásának egyik legnagyobb sikerét érte el. Gratulálunk!!

Összességében sikeresnek értékelem a Lengyel versenyt, Vadkerti Adél első helye önmagáért beszél, Czernecki Laura cut-ba jutott és Rózsa Dávid is csak két ütéssel maradt le róla.

Összefoglalók:

I. nap: Többen a CUT közelében

II. nap: Vadkerti Adél és Czernecki Laura a cut-ban

III. nap: Vadkerti Adél az elődöntőben


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés