Végjátékban az idegek döntöttek

 Igazán kiélezett küzdelemmel ért véget a LET Access Series Ladies Open hostedby Fanny Sunesson elnevezésű tornája, ahol Lynn Carlsson, Laura Murray és Ariane Provot play off küzdelemmel döntötte el a győzelem sorsát. Végül Ariane Provot örülhetett, aki már az első lyukon maga felé billentette a mérleg nyelvét. Ami Lajtai-Rózsa Csillát illeti: 71-es és 75-ös köre után az utolsó napon 74 ütésből teljesítette a par 72-es pályát, így összesítésben 220 ütéssel a T 26. helyen fejezte be a viadalt. Barátnője Isi Gabsa, egy ütéssel lemaradva tőle együttállásban a 30. helyen végzett.

Igazán kiélezett küzdelemmel ért véget a LET Access Series Ladies Open hostedby Fanny Sunesson elnevezésű tornája, ahol Lynn Carlsson, Laura Murray és Ariane Provot play off küzdelemmel döntötte el a győzelem sorsát. Végül Ariane Provot örülhetett, aki már az első lyukon maga felé billentette a mérleg nyelvét. Ami Lajtai-Rózsa Csillát illeti: 71-es és 75-ös köre után az utolsó napon 74 ütésből teljesítette a par 72-es pályát, így összesítésben 220 ütéssel a T26. helyen fejezte be a viadalt. Barátnője Isi Gabsa, egy ütéssel lemaradva tőle együttállásban a 30. helyen végzett.

Felnőtt és korosztályos magyar bajnokunk mindent összevetve elégedett lehet, hiszen a tavalyi év után sikerült bevennie a Sölvesborg Golf Club pályáját és sikeresen kvalifikálta magát a T19. helyen a legjobbak közé a pénteki játéknapon. A viadal záró körét, a hetes flight tagjaként kezdte meg az 1-es elütőről, Attwood Sarah és Gonzales Garcia Carolina társaságában, ahol mindenképpen értékes tapasztalatokkal gazdagodhatott.

(Kép: Rózsa Csilla Facebook)

Csilla nem kezdett rosszul, hiszen Sarah-hoz hasonlóan +1-gyel teljesítette az első kilencet, addig spanyol flight-társa Carolina, -1-gyel fordult. Majd a pálya hátsó részét Csicsi szintén +1-es score-ral zárta (1 birdie, 6 par, 2 bogey), Carolina +2, addig az angol Attwood Sarah -3-mal teljesítette. Így Csilla, Carolinával együtt 74 ütésből, Sarah 70 ütésből abszolválta a záró 18 szakaszt.

Csilla közvetlenül a nap után értékelt röviden:

„Egy könnyed nap volt a mai. Nem igazán akartak beesni a puttok, viszont nagyobb rontásaim sem voltak. Ez a pálya sokat tartogat még nekem a jövőben. Talán jövőre visszatérek és megtalálom a titkát.Lassan irány haza és vissza edzeni! Két hét múlva a LET Helsinborg Open-en lépek pályára. Köszönöm a szurkolást ezen a héten is!”

Eredmények:


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés