Vadkerti Adél és Czernecki Laura a cut-ban

 A több mint 100 golfozó a második napi stroke play körrel folytatta a XXI. Lengyel Junior Bajnokságot, köztük a magyar színeket képviselő Czerneczki Laura, Vadkerti Adél, Csányi Olivér, Rózsa Dávid és Rózsa Dániel is. A tét a CUT-ba jutás volt, azaz a fiú és lány kategóriában már csak a legjobb 16-16 játékos folytathatta a versenyt. Lássuk mi történt a második napon:

A több mint 100 golfozó a második napi stroke play körrel folytatta a XXI. Lengyel Junior Bajnokságot, köztük a magyar színeket képviselő Czerneczki Laura, Vadkerti Adél, Csányi Olivér, Rózsa Dávid és Rózsa Dániel is. A tét a CUT-ba jutás volt. A fiú és lány kategóriában szombaton már csak a legjobb 16-16 játékos folytathatja a versenyt. Lássuk mi történt a második napon:

„Vadkerti Adél +4

4 bogey, 14 par. Stabil teljesítmény a mai napon is. Készülhet a holnapi matchplay játékra. A 4. helyen került be a cut-ba.

Csányi Olivér +9

Nagyot javult a játéka, de ez a lehetőség sajnos az első napon ment el. Számára a verseny a 24. helyen ért véget.

Rózsa Dávid +11

A tegnapival azonos eredményt produkált. Közel volt a cut-ba kerüléshez, két ütéssel maradt le róla. T18. helyen fejezte be a versenyt.

Czernecki Laura +15

Az első kilencét elizgulta (+12), a másodikon már szépen játszott (+3). Ezzel az eredménnyel sikerült kvalifikálnia magát 16. helyen a holnapi matchplay versenyre.

Rózsa Dániel

Egy balszerencsés mozdulat következtében térdsérülést szenvedett még a tegnapi napon, ami a mai napra tovább romlott, így feladni kényszerült a versenyt már az 5. szakaszon.” – értékelt Böndicz Gergő, a magyar junior válogatott szövetségi kapitánya.

 

Eredmények:

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés