Nem a létszám fontos igazán, hanem a minőség!

 Tom Burnett nevéhez számos neves golfsorozat kötődik. S most megérkezett a legújabb, nevezetesen a World Junior Golf Series (WJGS). Az új sorozat legelső állomása pedig ráadásul Máriavölgy!

Tom Burnett nevéhez számos neves golfsorozat kötődik. S most megérkezett a legújabb, nevezetesen a World Junior Golf Series (WJGS). Az új sorozat legelső állomása pedig ráadásul Máriavölgy, ami külön megtiszteltetés a Pannonia Golf and Country Club számára.

A Hungarian Crown Junior tornára 12 nemzet regisztrált, a várható létszám körülbelül 40 fő. Fontos kiemelni, hogy single hcp-s játékosok vesznek részt a versenyen, ahol a szervezők nem a létszámot, hanem a minőséget tarották szemük előtt. A jelentkezők 14 és 18 év közötti, koedukált fiatalok. A megmérettetés augusztus 26-án veszi kezdetét és három napon át tart. Ezt megelőzően, azaz 25-én egy gyakorlónap kerül megrendezésre, s este egy kellemes vacsorával zárul. A pénteki döntő végeztével a vendégek már el is hagyják Magyarországot, remélhetőleg minél több kellemes emlékkel és hasznos tapasztalattal.

A sorozat még az idén Floridában, majd jövőre várhatóan Lengyelországban és Dél-Afrikában folytatódik. 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés