Vadkerti Adél ezüstérmes az Orosz Junior Nyílt Bajnokságon

 A zárónapi versenyen szeles idő fogadta a játékosokat, ez megnehezítette főleg a második kilencen a játékot. Nagy küzdelem alakult ki a helyezésekért.

A zárónapi versenyen szeles idő fogadta a játékosokat, ez megnehezítette főleg a második kilencen a játékot. Nagy küzdelem alakult ki a helyezésekért.

Rózsa Dávid +11

Két szakasz kivételével, taktikus, rutinos játékot játszott, megközelítve a tegnapi játékát és ezzel a 4. helyre lépett előre.

Vadkerti Adél

A szeles idő rányomta bélyegét a mai játékára (+12), ennek ellenére megtartotta 2. helyét.

Rózsa Dániel

Ez a pálya számára nagy kihívás volt még (+22). Mindkét napon az első kilenc szakaszon tudott jó eredményt produkálni, sok tapasztalattal gazdagodott. A kétnapi teljesítménye a 12. helyre volt elég.

Az Orosz Junior Nyílt Bajnokságot, a Tseleevo Golf & Polo Club European Tour pályáján, 2015.08.11-13. között rendezték. Ez nem csak nagy élményt, de nagy kihívást is jelentett a játékosok számára.

Vadkerti Adél végig nagy küzdelmet vívott a Orosz Női Nyílt Bajnokságot is megnyerő Sofia Anokinával, de a végén az elismerésre méltó 2. helyen ért célba.

Rózsa Dávid az első napot leszámítva nagyot küzdött és motiváltan játszott. Célja a cut-ba kerülés volt, ennél az utolsó napon sikerült előrébb lépnie.

Rózsa Dánielnek tapasztalatszerzés és tanulás volt célként meghatározva, mindkét napon az első kilenc szakaszát jól teljesítette (+7,+8), de ez a pálya még komoly kihívás volt számára.

Sajnálatos, hogy bár Briglovics Boróka remek formában érkezett (hole in one-t is ütött), a második napon sérülést szenvedett. Remélem, minél hamarabb felépül. – zárta értékelését Böndicz Gergő a magyar junior válogatott szövetségi kapitánya.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés