Az ízek szerelmesei:

 Az elmúlt hétvége központja a Bakonyban, a Forest Hills volt. A hagyományokhoz híven, június 27 -én, negyedik alkalommal rendezték meg az Ügyvéd GOLF Kupát, ám ezúttal a verseny résztvevői közt voltak az orvosok, illetve golfos barátok is. Igazi ünnep volt, a golf és az ízek szerelmeseinek.

Az elmúlt hétvége központja a Bakonyban, a Forest Hills volt. A hagyományokhoz híven, június 27 -én, negyedik alkalommal rendezték meg az Ügyvéd GOLF Kupát, ám ezúttal a verseny résztvevői közt voltak az orvosok, illetve golfos barátok is. Igazi ünnep volt, a golf és az ízek szerelmeseinek.

A magyar golfban elindult valami. A társasági versenyek egyre népszerűbbek Zircen is, így a siker idén sem maradhatott el. A közösség ereje, a golf iránti szenvedély az idei évben sem okozott csalódást. Jó volt látni a két hivatás képviselőinek küzdelmét a pályán, majd együtt az asztalnál ülve. A résztvevők felszabadult jókedvvel mesélték az elmúlt évek legviccesebb és legjobb sztorijait. Nem dinom-dánom volt, hanem hangulatos, jókedvű adomázás, amely a jövőt jelezte. Több ilyen rendezvényre lenne szükség, amely kiragad minket a mindennapok monotonitásából, a helyi erőket bevonna nyílt napot is tartottak.


A Forest Hills Golf Club ismét megélt egy teltházas, várólistás versenyt, amelyet a Suzuki, a CBA és a Wolters Kluwer Kft., Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi tartalomszolgáltatója támogatott. A zirci komplexumban üdvözölhettük a verseny fővédnökét, Dr. Bánáti Jánost (Magyar Ügyvédi Kamara elnökét), Dr. Krasznai Andrást, a Magyar Senior Golfozók Társaságának tiszteletbeli elnökét és Fehér Tibort, a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnökét, csak úgy, mint Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettesét, dr. Urbán Lászlót, akik jelenlétükkel emelték a rendezvény fényét. A szervezés, mint mindig, jelesre vizsgázott, köszönhetően Dr. Bánáti Kristóf és Dr. Kománovics Ibolya áldozatos munkájának.

A verseny jó hangulatú volt, ahol a shut gun startot megelőzően a résztvevők finom itókákkal köszöntötték a Lászlókat. A Laczkó Zoltán és csapata által felkészített greenek, ismét elnyerték a versenyzők tetszését, hiszen játékos-barát pályát varázsoltak. Az indulók, pedig „hálából” csak úgy ütötték a birdie-ket és a par-okat!

Az Ügyvéd és Orvos kupa összesített versenyét a junior korú Surányi Balázs nyerte, aki imponáló játékkal hódított el az abszolút elsőségért járó fődíjat, egy Suzuki személygépkocsit, melyet a Magyar Suzuki Zrt. ajánlott fel.

A legjobb ügyvéd, Dr. György Ádám lett, akit Dr. Nagy Rajmund követett a második helyen. A dobogó legalsó fokára, pedig Dr. Szamosi Katalin állhatott fel határozott játékot mutatva.  Mindhárman a Wolters Kluwer Kft. által felajánlott, jogtárat nyerték, amelyet a cég képviseletében, Wéber Csaba adott át a dobogósoknak. Az ügyvédek mellett a legjobb golfos orvosokat is díjazták, akik közül a legjobban Dr. Vértes András örülhetett, aki élete legjobb teljesítményét nyújtotta. A dobogó második fokára Dr. Ungár László álhatott, a harmadik helyen, pedig nem meglepő módon Dr. Kornya László végzett, aki caddy-jével Kiss Ferenccel korábban már bezsebelték a mexikói utat Máriavölgyben.

(Kép: Az Audi quattro Cup 2015 magyarországi döntőjének győztesei Kiss Ferenc és Dr. Kornya László duója középen, május 30., Máriavölgy)

Minden orvos dobogós a Magyar Suzuki Zrt. felajánlásából, egy kétnapos tesztvezetést, illetve a gyártó által felajánlott gyönyörű pólót is hazavihetett.

Az ügyvédek és az orvosok mellett megjelent golfos barátok kategória győztesei pedig – Hoffmann Tamás (Nettó Férfi  A), dr. Vértes András (Nettó Férfi B), Dr. Pálosné Farkas Éva (Nettó Női I.), Zsurzsa Sándor (Nettó Senior I.) a CBA által felajánlott, ajándékcsomaggal gazdagodhattak.

A nap egyik különlegessége, a putt királya kerestetik, ügyességi játék volt, ahol az egyedi készítésű Hoffmann Golf puttereivel guríthattak a játékosok. Kiderült, hogy tét, nyomás alatt, mennyire nehéz pontosan ütni. A versenyt Miszlai Sándor nyerte.

A szponzorok és a résztvevők is sikeresnek értékelték a napot. Az ételek megint fantasztikusak voltak, Nagy Tibor főszakácsnak, és csapatának bőséges a kínálata, ételkülönlegességként például kocsonyás meggylevest szervíroztak a vendégeknek. A vacsorát követően is felfokozott maradt a hangulat, többen a szálloda medencéjében pihenték ki a nap fáradalmait. Késő estig tartott a klubélet volt, aki maradt, volt, aki hazament. Több volt, mint egy verseny, ünnep volt a Forest Hills, az ügyvédek és az orvosok életében.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés