Elhalasztásról szól a fáma

 Országszerte heves zivatarok fenyegetnek, ami talán ezen a hétvégén a golfozók szívének esik a legrosszabbul.  A kiszámíthatatlan és kedvezőtlen időjárás kellemetlen velejárója a Forest Hills Biohotel & Golf vezetőségének döntése, mely szerint a május 23-ára tervezett Pappas Auto ranglista versenye időleges eltörlésre kerül. Az elnapolás mellett letett voksok legfőképp a játékosok biztonsága, egészsége, illetve az élvezetes játék érdekében történt. Ugyanerre a kiábrándító elhatározásra jutott az Old Lake Golf Club vezetősége is, akik a Hödlmayr Golf Kupa elhalasztása mellett döntöttek. Az új időpontról hamarosan minden csalódott érdeklődőt tájékoztatunk!

Országszerte heves zivatarok fenyegetnek, ami talán ezen a hétvégén a golfozók szívének esik a legrosszabbul.  A kiszámíthatatlan és kedvezőtlen időjárás kellemetlen velejárója a Forest Hills Biohotel & Golf vezetőségének döntése, mely szerint a május 23-ára tervezett Pappas Auto ranglista versenye időleges eltörlésre került, amely JÚLIUS 25-ÉN, szombaton kerül megrendezésre.

Az elnapolás mellett letett voksok legfőképp a játékosok biztonsága, egészsége, illetve az élvezetes játék érdekében történt.

Ugyanerre a kiábrándító elhatározásra jutott az Old Lake Golf Club vezetősége is, akik a Hödlmayr Golf Kupa elhalasztása mellett döntöttek. Az új időpontról hamarosan minden csalódott érdeklődőt tájékoztatunk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés