Pünkösdi maraton

 Mozgalmas hétvége előtt állunk. Hosszú lesz, mert pünkösd miatt, a hétfő is munkaszünet és mozgalmas, mert ilyenkor a fél ország útra kel. Sok lehetősége lesz a golfozóknak a három napban. A következőkben csokorba gyűjtöttük a versenyeket és lehetőségeket, hogy hol játszhatunk és mit. Bízunk benne, hogy az idő is velünk lesz!

(Reméljük, nem lesz szükség az esernyőkre!)

Mozgalmas hétvége előtt állunk. Hosszú lesz, mert pünkösd miatt, a hétfő is munkaszünet és mozgalmas, mert ilyenkor a fél ország útra kel. Sok lehetősége lesz a golfozóknak a három napban. A következőkben csokorba gyűjtöttük a versenyeket és lehetőségeket, hogy hol játszhatunk és mit. Bízunk benne, hogy az idő is velünk lesz!

Színes forgatag szombaton!

Hödlmayr Kupa Elmarad!

Az elmúlt napok esős időjárása miatt a szombati Hödlmayr Golf Kupa elhalasztásra kerül. Az új időpontról minden érdeklődőt tájékoztatunk honlapunkon. Megértésüket köszönjük! - számolt be az Old Lake Golf Club.

Elhalasztva a 9 lyukú Single Stableford Golfverseny a Zala Springs-ben

Sajnálattal közöljük, hogy az időjárásra való tekintettel a holnapi verseny elmarad. A pálya nyitva lesz a hétvégén, de kérünk minden kedves golfozót, hogy indulás előtt keressenek minket elérhetőségeinken ((20) 403 4960) és érdeklődjenek a pálya állapotáról. - számolt be a Zala Springs Golf Resort 

Pappas Auto ranglista versenye elhalasztva –Forest Hills

Országszerte heves zivatarok fenyegetnek, ami talán ezen a hétvégén a golfozók szívének esik a legrosszabbul.  A kiszámíthatatlan és kedvezőtlen időjárás kellemetlen velejárója a Forest Hills Biohotel & Golf vezetőségének döntése, mely szerint a május 23-ára tervezett Pappas Auto ranglista versenye időleges eltörlésre került, amely JÚLIUS 25-ÉN, szombaton kerül megrendezésre.

Az elnapolás mellett letett voksok legfőképp a játékosok biztonsága, egészsége, illetve az élvezetes játék érdekében történt. 

Pünkösd vasárnapja golf nélkül, mit sem ér!

Challenge Tour II. Pünkösd Kupa - Oxygen Wellnes Kupa

A Pannonia Challenge Tour-t még tavaly nyáron hívták életre a máriavölgyi klubnál, amely 6 hétvégi napon, 18 szakaszon, hendikep-módosítással megrendezett viadalt jelent.  A stableford pontozású, hendikepminősítő verseny nyitány utáni, újabb fordulója lesz 24.-én, természetesen a Pannonia Golf & Country Club-ban.

A Challenge Tour II. állomásán, az Oxygen Wellness biztosítja az értékes nyereményeket. A trófeákat a kupa állandó támogatója a Lumas Galéria készítette. A versenykiírás ITT!

Presidents Cup 2015 - Golfclub Imperial Balaton

 

Május 24-én vasárnap rendezi meg az Imperial golfklub nagy sikerű versenyét, a Presidents Cup-ot, ami az idény egyik nívós eseményének számít a klub életében.

A verseny formája Stableford lesz, 2X9 lyukon, ami az R&A Golf Club of St. Andrews, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, valamint a Golfclub Imperial Balaton helyi szabályait követi.  A gyönyörű környezetű balatongyöröki klub háza táján idén is nagyszerű hangulatra lehet számítani. A családias légkör garantált, a pálya remek állapotban van, úgyhogy ha az időjárás sem szól bele, pazar játékra van kilátás.

A szervezők nem feledkeztek meg az ínyenc falatokról sem. Ahogy a klub háziasszonya elárulta, ebédre batyus bordával és rizzsel várják a versenyzőket, az előétel pedig hortobágyi húsos palacsinta lesz. Maga a verseny vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődik, Shot Gun indítással. Érdemes jelentkezni, hiszen a nyertesekre a játék izgalmai mellett gyönyörű díjak is várnak, köztük a fődíj, a Presidents Cup üvegkristály kupája. (Versenykiírás ITT)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés