Nincs más választás: cuttolunk kell!

 Május 21-én, csütörtökön kezdődik és vasárnapig tart a Challenge Tour aktuális tornája, a 160 ezer euró összdíjazású Kärnten Golf Open presented by Mazda. Hahn Roland ezúttal barátjával, Eiring Kriftóffal az oldalán vág neki küzdelemnek, Kristóf caddie-ként segíti a munkát. Roland célja, -  ahogy eddig is - kiharcolni a CUT-ba jutást. Golfozónkat a verseny előtt kérdeztük:

Május 21-én, csütörtökön kezdődik és vasárnapig tart a Challenge Tour aktuális tornája, a 180 ezer euró összdíjazású Kärnten Golf Open presented by Mazda. Hahn Roland ezúttal barátjával, Eiring Kriftóffal az oldalán vág neki küzdelemnek, Kristóf caddie-ként segíti a munkát. Roland célja, -  ahogy eddig is - kiharcolni a CUT-ba jutást. Golfozónkat a verseny előtt kérdeztük:

Bejátszottuk a pályát! Ahol lehet, rámegyünk a birdiekre. Nincs más választás cuttolnunk kell! A játék jól megy és érzem, hogy meg tudjuk csinálni. Minden valószínűség szerint eső lesz a versenynapokon, ami kicsit nehezít a dolgokat, de ebben már rutinos vagyok.  Május 21-én 9:20-kor kezdek az 1- es elütőről!- zárta rövid híradását, Roland.

Leaderboard itt:


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés