Az utolsó verseny históriája

 Már két hét is eltelt már a 26. Magyar Kupa óta, mégis fontosnak tartottuk, hogy senior golfozónkat, Koplányi Tibort is megszólaltassuk, akinek a képzeletbeli szemüvegén keresztül pillanthatunk vissza a Magyar Kupa hétvégi golfforgatagba.

Már két hét is eltelt a 26. Magyar Kupa óta, mégis fontosnak tartottuk, hogy senior golfozónkat, Koplányi Tibort is megszólaltassuk, akinek a képzeletbeli szemüvegén keresztül pillanthatunk vissza a Magyar Kupa hétvégi golfforgatagba.

A megmérettetés ismert, cikkünk hőse tettre kész. Közeledő térdműtéte ellenére- mely magától értetődően jelentős akadályokat görget felkészülésének kivitelezése elé- szorgalmasan készült a viadalra. A gyakorlásnak pedig meglett a méltó eredménye, kifejezetten jól ment neki a játszma. Nem mellékesen pedig külön öröm és segítség volt számára az, hogy a szövetség- a kiírás ellenére- engedélyezte a golfautóval való játékot.  

Vetélytársaitól tartott ugyan, de bízott szerencséjében, s reménykedett, hogy ezúttal is kiváló szériát tudhat majd magáénak.

S hogy miért volt kiemelten fontos a jó végeredmény? Sajnos elég valószínű, hogy ez volt idén az utolsó nagyobb versenye. A Senior Magyar Bajnokságon már neve nem szerepel a résztvevők listáján. Játékát szünetelteti, s reméli, hogy jövőre visszatér- ennél is nagyobb intenzitással.

Mi mindehhez sok sikert és jó egészséget kívánunk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés