Jelentkezz Caddy-nek!

 A Pannonia Golf & Country 2015 júniusában kivételes eseménynek ad otthont, ugyanis az idei Senior Európa Bajnokság Máriavölgyben kerül megrendezésre.

A Pannonia Golf & Country 2015 júniusában kivételes eseménynek ad otthont, ugyanis az idei Senior Európa Bajnokság Máriavölgyben kerül megrendezésre.

Fontosnak érezzük, hogy klubtagjaink naprakész információkkal rendelkezzenek a klubot érintő rendezvényekről és ennek tudatában tervezhessék meg szabadidejüket.- számolt be A Pannonia Golf & Country. - Ezért szeretnénk előre jelezni, hogy a Senior Európa Bajnokság (június 9-13) ideje alatt az EGA (European Golf Association) kérésére TELJES PÁLYAZÁR lesz érvényben. Ez azt jelenti, hogy 5 napon keresztül nem tudunk tee time-ot szolgáltatni sem klubtagjainknak, sem greenfee vendégeinknek.

A kényelmetlenség miatt igyekeztünk alternatív megoldást találni golfozni vágyó klubtagjaink számára. A tatai Old Lake Golf Club június 9-én kedden a Férfi Nappal (Greenfee 7.000.HUF), 10-én szerdán és 12-én pénteken pedig 20% kedvezménnyel várja a Pannonia Golf & Country Club-ban érvényes klubtagsággal rendelkező golfozókat.

A Senior Európa Bajnokság kiváló lehetőséget kínál baráti kapcsolatok kialakítására Európa legjobb senior korú amatőr golfozóival klubunknak és tagjainknak egyaránt. A versenykiírás értelmében a rendező klubnak kötelessége Caddy biztosítása mindazon résztvevőnek, akik ezt előre jelzik, így kérjük azon tagjainkat, akiknek ideje engedi, jelentkezzenek a recepción. A Caddy díjazása 20 euróban lett megállapítva, amit a játékos fizet a Caddy-nek, körönként.

Mindig nagy öröm egy magyar pályának, ha ilyen kaliberű rendezvénynek adhat otthont. Az egész klub, a greenkeeperektől az éttermen át a recepcióig azon dolgozik majd, hogy maradandó élményt szerezzünk Európa legjobb senior játékosainak és így minél hamarabb felkerüljünk Európa golf térképére!

Pannonia Golf & Country Facebook

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés