Tisztségviselő Közgyűlés a Pannonián

 A Pannonia GCC egyesülete 2015 május 8-án tartotta tisztségviselő Közgyűlését. – számolt be a klub Facebook oldalán.

A Pannonia GCC egyesülete 2015 május 8-án tartotta tisztségviselő Közgyűlését. – számolt be a klub Facebook oldalán.

„A Közgyűlés összehívását az Egyesületi Törvényben meghatározott, felügyeletet gyakorló illetékes Ügyészség javasolta, a Törvényben bekövetkezett változások és egyéb adminisztratív formai hiányosság pótlása céljából.

A Pannonia GCC tagjaival, valamint a Klubot üzemeltető Máriavölgy Zrt. vezetésével történt egyeztetés során, megköszönve a korábbi klubvezetés eddigi eredményes munkáját. Az Alapszabályban rögzített jelölési előírásoknak megfelelően kerültek megválasztásra az

Elnökség tagjai:

Alessandro Farina, Ralph Müller, Váczi János, Dr. Szórád József

A klub Elnökévé Briglovics Gábort választották.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a kitűnő szakemberekből álló Elnökség, valamint az utóbbi időben Csapatkapitányként aktívan tevékenykedő Briglovics Gábor - Elnök, a jövőben is magas színvonalon képviselhetik a hazai és a nemzetközi golféletben kiemelkedő pozíciót elért máriavölgyi Pannonia Golf és Country klubot.

A Pannonia GCC képviseletét a Magyar Golfszövetség Elnökségében továbbra is, Dr. Szórád József a Klub Elnökségének tagja, Máriavölgy Zrt. Igazgatóságának Elnöke látja el.

A megválasztott Elnökség és Elnök munkájához további sikereket, kiemelkedő sporteredményeket és jó egészséget kívánunk!”

A későbbiekben interjút készítünk az érintettekkel, és a hamarosan megjelenő Hungarian Golf Magazinunkban is bővebben foglalkozunk a témával! 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés