Magyar Kupa, ki hogyan élte meg? I. rész

 Véget ért a Magyar Kupa, de a verseny továbbra is téma a golfozók körében. Rovatunkban, körkérdést tettünk fel néhány indulónak: ki, hogyan érezte magát a Magyar Kupán és hogyan ítéli meg saját teljesítményét.

Véget ért a Magyar Kupa, de a verseny továbbra is téma a golfozók körében. Rovatunkban, körkérdést tettünk fel néhány indulónak: ki, hogyan érezte magát a Magyar Kupán és hogyan ítéli meg saját teljesítményét.

Kecskés Kornélia (Magyar Kupa Nettó Női kategória I. helyezett, TRX Trainer)

Nagyon boldog vagyok, hogy az első helyet sikerült megszereznem a nettó női kategóriában! Egyáltalán nem számítottam rá! A játékom összességében nyugodt volt, de voltak rosszul sikerült szakaszok, amiknek persze nem örültem!

A nagy szél ellenére a második napon picit jobban játszottam. Nagyon élveztem mindkét napot, jó flight társaim voltak, másrészről nagyon jó hangulatú, rendezésű verseny volt! Ez a győzelem hatalmas lendületet adott nekem, de a gyakorlás továbbra sem állhat meg!  Hiába a golf egy nagy szerelem!

Szeberényi Máté (MK: 5. helyezett, 2012 és a 2014-es Év Férfi Golfozója)

Nagyon jó verseny volt!

Az első napon sajnos elég rozsdásan kezdtem, semmi sem akart összejönni, a szerencsével is hadilábon álltam. Végül +6-tal fordultam, a hátsó 9-re viszont összeszedtem magam és +7-tel sikerült mentenem a napot. Nagyon sajnáltam, mert ezzel gyakorlatilag kiszálltam a versenyből, tökéletes körülmények voltak szombaton és ezt egyáltalán nem sikerült kihasználnom. Láttam az előrejelzést a várható szeles időjárásról vasárnapot illetően, mint tudjuk, ez be is igazolódott. Vasárnap nem lehetett más a cél, csak a 80 alatt maradás és ez szerencsére sikerült is. Végig nagyon jól játszottam magamhoz képest, rengeteget kellett gondolkodni a szél miatt és ez nagyon tetszett, nyilván azért, mert többnyire sikerült laposan tartanom a labdáimat, ami ilyenkor kulcsfontosságú. A gurításaimmal nagyon komoly problémák voltak mindkét napon, amit csak magamnak köszönhetek, mert a pálya a green-ekkel együtt kifogástalan állapotban volt, ehhez külön szeretnék gratulálni Nagy Istvánnak és csapatának!

Összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel, heti 1-2 gyakorlással ennél többet nem nagyon várhatok el magamtól. Annak külön nagyon örülök, hogy 36 lyukat sikerült lejátszanom anélkül, hogy bogey-nál rosszabbat ütöttem volna, sajnos ritka az ilyen. Nagyon sajnálom, hogy nem 3 napos a Magyar Kupa, lett volna kedvem ezen a kiválóan felkészített pályán még egy kört megtenni!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés