Lányaink hamarosan Szerbiában!

 Az április 23. és 26. között megrendezett szlovákiai Olimpiai Reménységek Tornája után, újabb nemzetközi megmérettetés vár Junior válogatottunk néhány tagjára, ugyanis a Belgrád Golf Club 9 szakaszos pályáján, a 14. Szerb Amatőr Nyílt Bajnokságon lépnek pályájára, közvetlenül a 26.-i Magyar Kupa után. Ezért Böndicz Gergőt, a válogatott szövetségi kapitányát kerestük fel, hogy számoljon be az utazó keretről és a célokról.

Az április 23. és 26. között megrendezett szlovákiai Olimpiai Reménységek Tornája után, újabb nemzetközi megmérettetés vár Junior válogatottunk néhány tagjára, ugyanis a Belgrád Golf Club 9 szakaszos pályáján, a 14. Szerb Amatőr Nyílt Bajnokságon lépnek pályájára. Ezért Böndicz Gergőt, a válogatott szövetségi kapitányát kerestük fel, hogy számoljon be az utazó keretről és a célokról.

HG: Tavaly a Csíkos Lilla, Paál Julianna, Szemerey Lili és Csiki Péter kvartett képviselte hazánkat. Most kik fognak utazni Szerbiába?

Idén Czernecki Laura, Paál Julianna, Szabó Antónia, Szemerey Lili és Tóth Maya utaznak a szerb fővárosba.

HG: Mikor indul a csapat?

Ez lesz a harmadik Szerb Nyílt Bajnokság, amin a válogatottunk indul, így már tradicionális eseménynek számít a naptárunkban. Ezzel az eseménnyel is lehetőségünk van tovább erősíteni a két ország szövetsége közötti jó viszonyt. Az indulás május 13-án reggel, hazaérkezés pedig a versenyt követően, 16-án este lesz.

HG: Milyen esélyekkel indulhat a magyar csapat a tavalyi Csíkos Lilla (8.), Paál Julianna (9.), Szemerey Lili (10.), Csiki Péter (13.) helyezések után?

A tavalyi évhez hasonló helyezéseket várok, de a csapat tagjait kellően erősnek és motiváltnak látom, hogy akár előrébb végezzenek és javítsák tavalyi pozícióikat.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés