Hétvégi dömping a pályákon

 A hosszú hétvégén igazi versenydömping volt az országban. Május 1-én, Balatongyörökön a Best Improve, Tatán, az Old Lake Club Match Play Bajnokság illetve Zsirán a Junior Tour volt a program. Szombaton igazi csúcsra járatás folyt, ugyanis több nagy klub is fontos megmérettetéseket indított. Zircen, a tavaly jubiláló Golf és Tenisz versenyen mérhették össze tudásukat a golf és a tenisz szerelmesei, míg Balatonudvariban a Balaton Golf Kupa első fordulójára került sor, addig a Zala Springs golfpályán megrendezték az első Texas Scramble versenyt. Ez idő alatt, pedig Máriavölgyben a Callaway egyedi bemérésére volt lehetőségük a játékosoknak. Vasárnap a St.Lőrincen a Munka Ünnepe Kupával, illetve a büki golfpályán a Junior Tour-ral folytatódtak az események.

A hosszú hétvégén igazi versenydömping volt az országban. Május 1-én, Balatongyörökön a Best Improve, Tatán, az Old Lake Club Match Play Bajnokság illetve Zsirán a Junior Tour volt a program (cikk itt). Szombaton igazi csúcsra járatás folyt, ugyanis több nagy klub is fontos megmérettetéseket indított. Zircen, a tavaly jubiláló Golf és Tenisz versenyen mérhették össze tudásukat a golf és a tenisz szerelmesei, míg Balatonudvariban a Balaton Golf Kupa első fordulójára került sor, addig a Zala Springs golfpályán megrendezték az első Texas Scramble versenyt. Ez idő alatt, pedig Máriavölgyben a Callaway egyedi bemérésére volt lehetőségük a játékosoknak (cikk itt). Vasárnap a St.Lőrincen a Munka Ünnepe Kupával, illetve a büki golfpályán a Junior Tour-ral folytatódtak az események.

Megint a juniorok!

A pénteki zsirai Sonnengolf Club 9 lyukú pályája után, a büki 18 szakaszon volt a sor, ahol a legkisebbek 9 lyukon játszottak. A nap legjobb eredményét a junior válogatott és a Pannonia Golf and Country Club versenyzője Briglovics Boróka érte el, aki 75-ös ütésszámmal teljesítette a par 72-es pályát, amivel az U18-as lány kategóriában is győzedelmeskedett csapattársa és barátnője Vadkerti Adél (79) előtt. A legkisebbeknél Somogyi Bence volt a legügyesebb, 43 ütésből teljesítette az számukra előírt par 36-os pályát. Izgalmakban most sem volt hiány, hiszen több kategóriában is playoff döntött az elsőségről.

Folytatás, június 16-án a Magyar Golf Club pályáján!

Junior Tour A

Briglovics Boróka (75)

Junior Fiú 12: Stöllinger Viktor (84), Horváth Ákos (84), Bertényi Bence (85)

Junior LÁNY 1: Lengyel Letícia Anna (121), Berkenyei Daniella (124), Szabó Szonja (134)

Junior Fiú 14: Závaczki Bálint (82), Rózsa Dániel (89), Vaszkó Zsombor (91)

Junior LÁNY 14: Tóth Maya Napsugár (86), Varga Veronika (88) Hoffman Gréta (90)

Junior Fiú 18: Csányi Olivér (80), ifj.Csiki Péter (81), Holló Zsombor Péter (85)

Junior LÁNY 18: Briglovics Boróka (75), Vadkerti Adél (79), Kiss Polett Karolina (80)

Junior Fiú/LÁNY 21: Szatmári Vivien Réka (96)

Junior Tour B

Somogyi Bence (43)

Junior Fiúk 10: Somogyi Bence (43), Kovács Gergő (43), Benzsay Zsombor (54)

Junior Lány 10: Koharek Anna (47), Jaczkovics Emma Éva (51), Zingale Lena Lídia (66)

A Callaway Szarvaskúton!


A sikeres szombati nyitó verseny után, vasárnap is érdemes volt a Forest Hills-ben maradni, hiszen lehetőség volt ingyenesen kipróbálni a világhírű „Callaway” modelljeit, a legújabb ütőket és shaftokat. A gyár képviselői egyesével foglalkoztak a részvevőkkel, hogy az ütésüknek legmegfelelőbb termékeket tudják ajánlani, a legmodernebb FlightScope mérőeszköz segítségével.

Vasárnap folytatódott a szombati pazar hangulat, hiszen Hujber László után Török László születésnapját ünnepelték. A szülinaposokon kívül Dietrich Tamást, és Fehér Tibort is a Forest Hillsben üdvözölhették, ők ugyancsak részt vettek a Custom Fitting-en. A sikeres nyitány után Zircen folytatódnak a programok. Május 23-án Ranglista versenyt rendeznek.

Munka Ünnepe Kupa


Vasárnap a Szt.Lőrinc Golf Club is szeretettel várt minden golfost a Munka Ünnepe Kupára, ahol a FootGolf Pálya megnyitójára is sor került.

Bruttó I.: Kovács B. Tamás

Nettó A: Hideg János, Bara Miklós, Füzesi Gyula

Nettó B: Nguyen Thi Kim Oanh, Bui Phi Bao, Szabó István

Nettó C: Magyar Bence, Hideg Ádám


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés