Éljen május elseje!

 Az egész országban sok program közül válogathattunk pénteken. Több izgalmas fesztivál, valamint a Nagy Futam keretében, Formula–1-es autókat csodálhattunk Budapest város szívében. A száguldó cirkusz és a túraautó szerelmesei mellett természetesen a golfozni vágyók sem unatkozhattak. Hiszen tudjuk: „A munkaszüneti nap golf nélkül, mit sem ér!” Egy gyors körkép a tegnapi napról:

Az egész országban sok program közül válogathattunk pénteken. Több izgalmas fesztivál, valamint a Nagy Futam keretében, Formula–1-es autókat csodálhattunk Budapest város szívében. A száguldó cirkusz és a túraautó szerelmesei mellett természetesen a golfozni vágyók sem unatkozhattak. Hiszen tudjuk: „A munkaszüneti nap golf nélkül, mit sem ér!” Egy gyors körkép a tegnapi napról:

I. Best Improve 2015


Balatongyörökön, május 1-én, a Best Improve sorozat első állomásán vehettek részt a golfosok. A tavalyi évben sikerrel debütáló sorozat, a munkaszüneti napon indult újra útnak. A nyitófordulóban is azt a golfost keresték, aki a verseny alatt a legtöbbet javít. Közel harminc játékos állt az elütőre a baráti hangulatú nyitóversenyen.

Bruttó I.: Ellis Donald

Nettó ABC Hcp 0-54 I-II-III.: Petrik István, Kováts Levente, Wethje Reinhard

A verseny mellett, a Golfclub Imperial Balaton pályája egyedülálló élményt biztosított és biztosít az előttünk álló héten a balatoni rendezvénysorozat ideje alatt. Május 1. és 11. között, 16-17 óráig, 5990 Ft helyett, 1000 Ft-os óradíjért, golfoktató segít megismerni a játék alapjait. A programra előzetesen be kell jelentkezni, legkésőbb előző nap 12 óráig, a következő telefonszámok valamelyikén: +36 83 346 031, +36 30 940 58 30.

Old Lake Club Match Play Bajnokság

Rendkívüli versennyel bővült az Old Lake Golf Club palettája! ”A Főkolompos” Szalai Ervin és a klubkapitány, Rózsavölgyi János szervezésében - egy egész szezonon átívelő - Old Lake Club Match Play Bajnokságot szerveztek Tatán, különleges szabályok szerint.

Pénteken tartották a Kvalifikációs versenyt, melynek tétje az erősorrend meghatározása. A stroke play 18 lyukon, NEM HCP-módosító verseny volt. Az elért eredmények alapján a selejtező csoportok kialakultak.

41-en indultak a nyitóversenyen, így 40 játékos alkotja a 10 db 4 fős csoportot. A kvalifikációs verseny első helyezettje az első csoportba kerül, a második helyezett a második csoportba, a harmadik helyezett a harmadikba, és így tovább. Amennyiben minden csoportban van már egy játékos, akkor a sorrendben a következő játékos ismét az első csoportba kerül, az őt követő a második csoportba, és így tovább, feltöltve az összes csoportot.

A nyitó forduló nyertese, a tatai head pro, Brúder Balázs lett, így ő az első csoportba került

1. Csoport: Brúder Balázs, Magyar Tibor Dr. Bábos János, Szalai Ervin

2. Csoport: Darázs Attila, Hideg János, Reményi Tibor, Tóth Károly

3. Csoport: Valics Máté, Andrási Miklós, Hock Mariann, Dr. Pálos Lajos

4. Csoport: Törőcsik Attila, Dobos János, Sátori Ferenc, Dr. Sándorné Sörös Mária

5. Csoport: Dietrich Tamás, Wynn Mike, Callinan Adrian, Csizinszky László

6. Csoport: Rogers Patrick, Lichtenberger Attila, Dr. Sándor L. Tamás, Kuti Gábor

7. Csoport: Rózsavölgyi János, Mervóné Kaincz Katalin, Szalai Enikő, Dr. Takács János

8. Csoport: Lakatos Vilmos, Tuba Péter, Petkovics Györgyi, Kovács Zoltán

9. Csoport: Jakobi László, Iván György, Nemes AttilaDr. Boros Roland

10. Csoport: Bernhardt Tibor, Székely Tamás, Petkovics Zoltán, Puskás András

A fiatalok bevették a zsirai Sonnengolf Club-ot

Az április 2-i nyitó-, és az azt követő balatongyöröki második forduló után, újabb állomására utazott a Junior Tour mezőnye május 1-én, pénteken. Helyszín, Zsira, a Sonnengolf Club 9 lyukú pályája.

A nagyobbak között a nap legjobb eredményét Briglovics Boróka és Tóth Maya Napsugár szállította +2-es eredményükkel, így mindketten a kategóriájukban is győzedelmeskedtek. Fiatal lánypárosunkat Csányi Olivér, Rózsa Dávid, Závaczki Bálint triója követte par fölött 3 ütéssel teljesítve a par36-os pályát. Szülinaposunk Holló Zsombor, 44 ütésből teljesítette a pályát. A legkisebbeknél Kovács Gergő volt a legügyesebb. Folytatás vasárnap, a büki pályán!

Junior Tour A

Tóth Maya Napsugár (38)

Junior Fiú 12: Fülöp Gergő (42), Horváth Erik (43), Stöllinger Viktor (44)

Junior LÁNY 12: Lengyel Letícia Anna (62), Berkenyei Daniella (63), Zink Flóra Gerda (65)

Junior Fiú 14: Závaczki Bálint (39), Vaszkó Zsombor (43), Oláh Bence (46)

Junior LÁNY 14: Tóth Maya Napsugár (38), Hoffman Gréta (45), Varga Veronika (48)

Junior Fiú 18: Csányi Olivér (39) Rózsa Dávid (39), ifj.Csiki Péter (40)

Junior LÁNY 18: Briglovics Boróka (38), Szabó Antónia (42), Paál Julianna (43)

Junior Fiú/LÁNY 21: Szatmári Vivien Réka (47)

Junior Tour B

Kovács Gergő (52)

Junior Fiúk 10: Vu Péter (52), Kovács Gergő (52), ifj. Tálos Péter (54)

Junior Lány 10: Jaczkovics Emma Éva (54), Koharek Anna (57), Zingale Lena Lídia


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés