Woods sűrű nyár elé néz

Tiger Woods a héten nem indulhatot a Match Play tornán, ugyanis világranglistás pozíciója miatt erre nem volt lehetősége. A volt világelső ugyanakkor tett arról, hogy azért vele is foglalkozzanak a héten, nyilvánosságra hozta a nyári versenynaptárát.

Tiger Woods a héten nem indulhatott a Match Play tornán, ugyanis világranglistás pozíciója miatt erre nem volt lehetősége. A volt világelső ugyanakkor tett arról, hogy azért vele is foglalkozzanak a héten, nyilvánosságra hozta a nyári versenynaptárát.

Azt már korábban tudni lehetett, hogy Woods ott lesz a Players Championshipen és nem hagyja ki Jack Nicklaus tornáját, a Memorial Tournamentet sem. Tegnap azonban biztossá vált, hogy elindul a Greenbrier Classic viadalon is, és természetesen ott lesz a két nyári Major, a US Open és az Open viadalokon is. Ezen kívül persze a saját viadalát sem hagyja ki (Quicken Loans National), így május és augusztus között összesen hat versenyen láthatják a szurkolók.

A viadalokat, ha megvizsgáljuk, akkor csupán egy kakukktojást fedezhetünk fel, ez pedig nem más, mint a Greenbrier Classic. Ezen a tornán Woods eddig csupán egyszer indult el, 2012-ben és bizony nem lehetnek szép emlékei róla ugyanis egy 71-es és egy 69-es kört követően lemaradt a CUT-ról.

A versenynaptár még ugyanakkor bővülhet, hiszen rendeznek még egy WGC-tornát, a Bridgestone Invitationalt, ám ahhoz, hogy ott elindulhasson Woodsnak a világranglista első 50 játékosa közé kell verekednie magát, igaz egy-két győzelemmel ez nem lehetetlen mutatvány, és akkor még nem beszéltünk a PGA Championshipről, az idény utolsó Major-tornájáról, amit bizonyára nem fog kihagyni, ha egészséges.

 

Woods versenynaptára:

Május 7-10.: The Players Championship

Június 4-7.: Memorial Tournament

Június 18-21.: U.S. Open

Július 2-5.: Greenbrier Classic

Július 16-19.: British Open

 

Július 30-augusztus 2.: Quicken Loans National


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés