Hol játszhatunk és mit a hosszú hétvégén?

 Mozgalmas hétvége áll előttünk. Hosszú, mert a május 1. miatt, péntekkel egészül ki a szombat és a vasárnap, és mozgalmas, mert ilyenkor a fél ország útra kel. Sok lehetősége lesz a golfozóknak a három napban, szerte az országban. A következőkben csokorba gyűjtöttük a versenyeket és lehetőségeket, hogy hol játszhatunk és mit.

Mozgalmas hétvége áll előttünk. Hosszú, mert a május 1. miatt, péntekkel egészül ki a szombat és a vasárnap, és mozgalmas, mert ilyenkor a fél ország útra kel. Sok lehetősége lesz a golfozóknak a három napban, szerte az országban. A következőkben csokorba gyűjtöttük a versenyeket és lehetőségeket, hogy hol játszhatunk és mit.

A munkaszüneti nap golf nélkül, mit sem ér!

I. Best Improve 2015

A versenyeket bemutató sorozatunkban először a mindig jó kedvű nevestől és beszélgetéstől hangos Golfclub Imperialba látogatunk, ahol a baráti hangulatú Best Improve sorozat első állomása lesz, május 1-én, pénteken. A sorozat még a tavalyi szezonban debütált, idén azonban, három helyett, hatszor rendezik meg.

A Best Improve sorozatban azt a játékost keresik, aki a verseny alatt a legtöbbet javít. Szeretettel várnak tehát mindenkit a pénteken délután kezdődő eseményükre, amely 9 lyukon folyó, HCP módosító verseny is egyben. A nap zárásaként egy kellemes vacsorára invitálják a játékosokat, hogy méltóképpen zárják le, a remélhetőleg jó hangulatú és sikeres napot.

Versenykiírást IDE kattintva olvashatják!

A verseny mellett, a Golfclub Imperial Balaton pályája egyedülálló élményt biztosít a golfozni vágyók számára. A kezdő golfosoknak, a nyitott Balaton rendezvény ideje alatt (május 1. és 11. között) 16-17 óráig, 5990 Ft helyett, 1000 Ft-os óradíjért, golfoktató segít megismerni a játék alapjait. A programra előzetesen be kell jelentkezni, legkésőbb előző nap 12 óráig, a következő telefonszámok valamelyikén: +36 83 346 031, +36 30 940 58 30

Old Lake Club Match Play Bajnokság

Rendkívüli versennyel bővült az Old Lake Golf Club verseny palettája! ”A Főkolompos” Szalai Ervin és a klubkapitány, Rózsavölgyi János szervezésében - az egész szezonon átívelő - Old Lake Club Match Play Bajnokságot szerveztek Tatán, különleges szabályok szerint.

A nyertesek ”zöld mellényt” kapnak! A játék kiírása, feltételei ITT találhatók. A kvalifikációs versenyt 2015. május 1-én, pénteken rendezik!

Custom Fitting

Hétvége napjain, a Golftanyán, másnap, pedig a Pannonia Golf and Country Clubban rendezik meg a Callaway egyedi bemérését /Custom Fitting/. A program keretében kipróbálhatják a világ vezető gyártójának összes idei modelljét. A gyár képviselői személyesen csak Önnel foglalkoznak majd, hogy az ütésének legmegfelelőbb terméket tudják ajánlani a legmodernebb FlightScope és Trackman mérőeszközök segítségével. Lehetősége van félórás és egyórás időpontokat foglalni. A félórás mérésbe vagy a vas szettek vagy a driver/fa/hibrid ütők bemérése fér bele, az egyórásba mindkettő. A bemérés díja fél óra esetén 7.000 ft, egy óra esetén pedig 10.000 ft. Harminc napon belüli minimum 100.000 ft értékű Callaway ütő/k/ vásárlása esetén a mérés díját vásárlási utalvány formájában visszatérítik.

A május 1-jei rendezvény 12 - 18 óráig tart, a május 2-ai pedig 10 - 16 óráig. Bejelentkezni a helyszíneken vagy a Golf USA-ban, telefonon az /1/ 7 6666 70-es telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

A fiatalok a zsirai Sonnengolf Club bevételére készülnek

Az április 2-i nyitó-, és az azt követő balatongyöröki második forduló után, újabb állomására utazik a Junior Tour mezőnye május 1-én, pénteken. Majd vasárnap a büki Birdland Golf & Country Clubba látogatnak. A pénteki verseny helyszíne, Zsira, a Sonnengolf Club 9 lyukú pályája.

A tavalyi nyári forduló, jó játékot és papírforma eredményeket hozott. A legjobb eredményt Briglovics Boróka és Holló Zsombor érte el, 35-ös kört játszva, amivel kategóriájukban az első helyen végeztek, míg a Junior Tour B kategóriában a nyíregyházi golfozó, Závaczki Bálint teljesített a legjobban. A nap egyetlen eagle-jét Holló Zsombor ütötte akkor, a pálya 4. szakaszának par 4-esén. Kíváncsian várjuk, hogy idén, hogyan teljesítenek majd illetve, hogy kik lesznek azok, akik borsot törhetnek a „nagyok” orra alá!

Junior Tour III-IV. információk ITT!

Szombati ajánló

A golf és a tenisz exkluzív találkozója

Egy színesnek és érdekesnek ígérkező programmal indítja útjára a 2015-ös szezont a szarvaskúti Forest Hills sportkomplexum május 2-án (szombaton), ahol a golf és a tenisz exkluzív találkozójára kerül sor. A május 2-ai golfverseny ráadásul 18 szakaszon játszott HCP módosító viadal is egyben. Nevezni külön is lehet a versenyekre egészen pénteken 12 óráig: csak a golfra vagy csak a teniszre, de a kettő kombinációjára is. Aki teniszezik, annak nem kell golfoznia, mivel amíg a golfosok a golfpályán, addig a teniszezők a teniszpályán mérik össze tudásukat az ellenfeleikkel. Külön öröm, hogy a klub ezen a hétvégén ismét nyílt napot tart, 11-14 óráig. Ingyenes golfbemutatóval és kezdő- oktatással várják a Vendégeket. A versenyen résztvevők egybeket mellett, egy személyre szóló Hoffmann Golf puttert is nyerhetnek.

Hétvégén az esemény megkoronázásaként, INGYENES Custom Fitting is tartanak, ahol lehetőség lesz ingyenesen kipróbálni a világhírű „Callaway” modelljeit, a legújabb ütőket és shaftokat. A gyár képviselői személyesen csak Önnel foglalkoznak majd, hogy az ütésének legmegfelelőbb termékeket tudják ajánlani, a legmodernebb FlightScope mérőeszköz segítségével. A programra előzetesen be kell jelentkezni az alábbi elérhetőségeken.

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.       Tel: +36 88 573 312

A versenykiírás itt olvasható!

9 LYUKÚ SCRAMBLE GOLFVERSENY – Zala Springs

 

A Zala Springs Golf Resort szeretettel meghívja Önt a 2015. május 2-án, szombaton megrendezésre kerülő 9 lyukú Scramble golfversenyére (2 fős flight-ok).

Versenykiírás ide kattintva!

Nyílt verseny a Balatonnál - Balaton Golf Kupa I.

Május 2-án, szombaton rendezik meg a Balaton Golf Kupa első fordulóját Balatonudvariban. Az immár hagyományosan, minden évben megrendezendő Balaton Golf Kupa versenysorozat négy versenyből áll: 2015.05.02., 2015.06.13., 2015.08.15., 2015.09.26. Az egyes állomásokon a versenyzők kategóriájuk szerinti helyezéseik alapján, pontokat gyűjtenek. Holtverseny esetén az Eagle által meghatározott sorrend a mérvadó. A 4 állomáson szerzett pontok közül a 3 legjobb eredményt számítják be a versenysorozat értékelésébe.

Versenykiírás itt olvasható!

Május 2.: Rotary Golfverseny

Az oberpullendorfi Rotary Club Mindenkit szeretettel hív a Sonnengolf Clubban megrendezendő Rotary Golfversenyre. A befolyt összeget jótékony célokra ajánlják fel!

Vasárnapi versenyek

Munka Ünnepe Kupa

A hét utolsó napján, vasárnap a Szt.Lőrinc Golf Club szeretettel vár minden kedves golfost a Munka Ünnepe Kupára és a FootGolf Pálya megnyitójára, ami ugyanezen a napon 10 órától lesz.

Versenykiírás itt olvasható!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés