A golf és a tenisz exkluzív találkozója

 Egy színesnek és érdekesnek ígérkező programmal indítja útjára a 2015-ös szezont a szarvaskúti Forest Hills sportkomplexum május első szombatján, ahol a golf és a tenisz exkluzív találkozójára kerül sor. A nyitóversenyre a golfozók mellett a teniszezőket is várjuk, akik egy színvonalas versenyen küzdhetnek az értékes nyereményekért, a gasztronómia jegyében. A május 2-ai golfverseny ráadásul 18 szakaszon játszott HCP módosító viadal is egyben. Nevezni külön is lehet a versenyekre: csak a golfra vagy csak a teniszre, de a kettő kombinációjára is. Aki teniszezik, annak nem kell golfoznia, mivel amíg a golfosok a golfpályán, addig a teniszezők a teniszpályán mérik össze tudásukat az ellenfeleikkel.

Egy színesnek és érdekesnek ígérkező programmal indítja útjára a 2015-ös szezont a szarvaskúti Forest Hills sportkomplexum május első szombatján, ahol a golf és a tenisz exkluzív találkozójára kerül sor. A nyitóversenyre a golfozók mellett a teniszezőket is várjuk, akik egy színvonalas versenyen küzdhetnek az értékes nyereményekért, a gasztronómia jegyében. A május 2-ai golfverseny ráadásul 18 szakaszon játszott HCP módosító viadal is egyben. Nevezni külön is lehet a versenyekre: csak a golfra vagy csak a teniszre, de a kettő kombinációjára is. Aki teniszezik, annak nem kell golfoznia, mivel amíg a golfosok a golfpályán, addig a teniszezők a teniszpályán mérik össze tudásukat az ellenfeleikkel.

A rendezvény nyílt nap is egyben, és reméljük, folytatódik az a szép hagyomány, amit az elmúlt évben tapasztalhattunk, hogy Bakonybéltől Veszprémig, az egész környékről rengeteg, a golf iránt érdeklődő család érkezett a fiataloktól a nagyszülőkig, minden korosztályból.

A kiváló minőségű, 18 szakaszos golf, illetve a két salakos teniszpályája tökéletes lehetőséget nyújt az egész napos szórakozással egybekötött kikapcsolódáshoz, profiknak, haladóknak, és akár a teljesen kezdő játékosoknak is. Hozza el ismerőseit, családtagjait és vegyen részt a tenisz, a golf és a gasztro világának exkluzív találkozóján. Az önfeledt kikapcsolódás garantált a bakonyi hegyek között, az üde és tiszta levegőn.

Tanulva az eddigiekből, végezetül szeretnénk felhívni a játékosok figyelmét, hogy minél hamarabb jelentkezzenek az eseményre, hiszen mint mindig, teltház várható! Reméljük, minél több játékos akar megbirkózni a pályával, és szeretnék felmérni tudásukat a legjobbak is.

Nevezni a klub recepcióján és annak bármely elérhetőségén lehet:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: +36 88 573 312

         +36 88 573 311

Versenykiírás itt olvasható!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés