26. Magyar Kupa információk

 Idén a Magyar Golf Clubban kerül megrendezésre a Magyar Kupa.

Idén a Magyar Golf Clubban kerül megrendezésre a Magyar Kupa.

A verseny időpontja: 2015. május 9-10.

Ettől az évtől kezdve a szövetségi versenyekre csak a Magyar Golf Szövetség online felületén keresztül lehet nevezni. A korábbi, papír alapú e-mailben, illetve faxon leadott nevezésre már nincs mód.

A nevezés előtt minden játékosnak szükséges regisztrálnia magát a szövetségi weboldalon. Regisztrálni a www.hungolf.hu/regisztracio/ címen lehet. Az adatok kitöltése után a regisztrációt követően a sikeres regisztrációról a rendszer e-mailben értesíti a játékost.

A nevezéshez minden játékosnak – az előzetesen regisztrált e-mail címmel és jelszóval – be kell jelentkeznie. Amennyiben nem rendelkezik még a honlapon regisztrációval, akkor azt a regisztrációban írtak alapján teheti meg. Bejelentkezést követően a Versenyek/AKTUÁLIS VERSENYEK menüpontban a megfelelő verseny neve alatt szereplő Nevezés gombra kattintva megjelenő jelentkezési űrlapot töltse ki. A Nevezés elküldése gomb lenyomásával véglegesítheti nevezését, amelyről egy visszaigazoló e-mailt fog a megadott e-mail címre kapni. Amennyiben fizetési módok közül a PayPal lehetőséget választotta, akkor az oldal átirányítja a PayPal fizetési felületére, ahol az ismert módon, meg kell adnia a használni kívánt bankkártya adatait. Amennyiben a Banki átutalás / Irodai készpénzes fizetés lehetőségét választotta, akkor nevezése függő státuszba kerül. Ez esetben a jelentkezési határidőig van lehetősége kiegyenlíteni a nevezési díjat. Átutalás esetén a Magyar Golf Szövetség OTP Banknál vezetett alábbi számlájára szükséges átutalni a nevezési díjat: 11794008-20511052-00000000. A közlemény rovatba kérjük beírni a versenyző nevét, és a verseny nevét. Készpénzes befizetésre a szövetségi irodában munkanapokon, fogadóidőben hétfőtől péntekig 10:00-16:00 óra között van lehetőség. (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. 4. emelet 406-os iroda). A nevezési díj jóváírását követően a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail üzenetet kap az alábbi szöveggel: „Regisztráció megerősítve; A Magyar Golf Szövetség jóváhagyta nevezését az alábbi versenyre: Magyar Kupa.” Csak a fizetési határidőig beérkező nevezési díjakkal rendelkezők kerülnek fel a startlistára! A fizetési határidő lejárta után a függő, azaz ki nem fizetett nevezéseket a Magyar Golf Szövetség törli.

Azok a szülők, akik saját e-mail címükkel regisztrálták gyermeküket pl. a Junior Tourra, azok használhatják ugyanezt a regisztrációt a saját nevezésük leadásához is, ugyanis nevezéskor a nevezési űrlap rákérdez a játékos nevére és a Magyar Golf Szövetség az ide beírt nevet veszi figyelembe. Azonban egy e-mail címről csak egy nevezés adható le!

A 26. Magyar Kupa versenykiírását itt érheti el, a versenyre pedig a bejelentkezést követően itt tud nevezni.

Via: MGSZ


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés