ELSŐ PGA RANGLISTA VERSENY 2O15

 A Pannónia Golf Clubban rendeztük meg az első ranglista versenyünket (köszönjük a klubnak a lehetőséget!), melyen 14 versenyzőnk indult el. A korai szezonkezdés sajnos hűvös esős időt hozott, de emelett szüllettek jó eredmények is. Mindenképpen ki kell emelnünk Lugosi Tamás eredményét (-2) amely kiváló teljesítmény, és ezzel ő lett az első forduló győztese is! Gratulálunk neki! Az első hat helyezett eredményei:

A Pannónia Golf Clubban rendeztük meg az első ranglista versenyünket (köszönjük a klubnak a lehetőséget!), melyen 14 versenyzőnk indult el. A korai szezonkezdés sajnos hűvös esős időt hozott, de emelett szüllettek jó eredmények is. Mindenképpen ki kell emelnünk Lugosi Tamás eredményét (-2) amely kiváló teljesítmény, és ezzel ő lett az első forduló győztese is! Gratulálunk neki! - számolt be a PGA of Hungary.

Az első hat helyezett eredményei:

1. Lugosi Tamás 7o (-2)

2.Szigeti Csaba 75 (+3)

3. Eiring Kristóf 75 (+3)

4. Lugosi Balázs 76 (+4)

5. Hahn Roland 77 (+5)

6.Tóbiás Zsolt 79 (+7)

Az idéi további fordulók versenynaptárát folymatosan állítjuk össze, s reménykedünk, hogy a következő fordulóban már kedvezőbb körülmények között tudunk versenyezni. A profi ranglistánk állását a pgah.hu honlapon tudják majd az érdeklődők folyamatosan nyomon követni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés