Szeberényi értékel:

 Rózsa Csilla caddie-je, Máté is szomorúan vette tudomásul véget ért számukra a LET aktuális tornája, a Lalla Meryem Cup. Ugyanakkor bízakodva tekint a jövőbe. 

Rózsa Csilla caddie-je, Szeberényi Máté is szomorúan vette tudomásul, hogy véget ért számukra a LET aktuális tornája, a Lalla Meryem Cup. Máté ugyanakkor bízakodva tekint a jövőbe!

„Nehéz mit mondani..ami a képernyő előtt látszott, az élőben is szép volt, birdie kezdéstől függetlenül.

Az első par lyukon remekül működött minden. Az 5-ös szakaszon egy szerencsétlen pozícióból egy még szerencsétlenebbe keveredtünk. Itt talán én is keményebben léphettem volna fel, de mint tudjuk,a sportban nincs értelme a feltételes módnak, a golfra pedig ez hatványozottan igaz.

Nem működtek a döntéseink a pálya közepe felé és a swing is elcsúszott kicsit, ilyen előfordul.

Ha Új-Zélandról szuperlatívuszokban beszeltünk utólag, akkor úgy gondolom, ezt Marokkóval kapcsolatban is meg kell tennünk, hiszen rengeteg mindent kell még tanulnunk és ennek a versenynek is meg voltak a pozitívumai,tanulságai, amik nagyon értékesek lehetnek a jövőben.

Ma nem ment, futottunk saját magunk után, nem jó érzés kimondani, de ki kell.

Nyilvánvaló, hogy nagyon szomorúak vagyunk csakúgy, ahogy sokan otthon is. Dolgozni kell, csinálni tovább és tökéletesen felkészülni a májusi török versenyre!

Szurkolásra, támogatásra mindig szükség van, nem csak akkor, amikor megy a szekér, ennek jegyében gondolkodunk tovább és köszönjük mindenkinek, akik követték/követik Csicsit, minket.

Holnap a férfiak versenyére látogatunk ki, magunkba szívunk annyi információt, amennyit csak lehet, ez is része lehet a tanulásnak.

Közben, mivel nagyon közel van a 2 verseny egymáshoz, megnézzük a hölgyeket is, szurkolunk a versenyben lévő barátoknak."


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés