Szezonnyitó Texas Scramble Szombaton

 A verseny rendezője: Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, és Pannonia Golf & Country Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

A verseny rendezője: Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, és Pannonia Golf & Country Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

A verseny helyszíne: Pannonia Golf & Country Club, 8087. Alcsútdoboz, Máriavölgy,

A verseny ideje: 2015. március, 28. szombat,

Nevezési határidő: a nevezés a versenyt megelőző napon, 27 -én 12.00 óráig adható le a Pannonia Golf & Country Club recepcióján személyesen, vagy telefonon. Tee time információ a "Golf network-on" a Pannonia Golf & Country Club recepcióján érhető el  órától.

Nevezési díj:

PGCC  játékosainak:                                        4.700   Ft

Egyéb klub játékosainak:                            17.700 Ft

A nevezési díj tartalmazza a versenyen való részvételt, részvételt a verseny utáni étkezésen, a díjkiosztón, a nyereményeket.

Résztvevők: Bármely hazai és külföldi klub amatőr vagy profi tagja, igazolt max. 45 klubhendikeppel.

Kategóriák: Bruttó kategória                                            

                Nettó kategória                                             

A verseny játékformája: bruttó és nettó stroke play18 szakaszon, 4 fős csapatokban, nem HCP minősítő versenykörben. Négy fő alkot egy flightot. Minden játékos elüt, majd az általuk kedvezőbbnek ítélt labda helyéről minden játékos újra üt és ezt addig ismétlik, amíg nem végeznek az adott pályaszakasszal.

Kombinált hendikep: A játékosok phcp átlagának 75%-a.

A verseny indítása: A Pannonia Golf & Country Club 18 szakaszos, par 72/73-es pályáján, az 1-es tee-ről folyamatosan 10 percenként, hendikep sorrendben, 4 fős flight-okban, 10:00-tól.

Elütő: mindenki az életkornak és nemének megfelelő, standard elütőkről indul. Férfi pro játékosok a men pro, arany, a női pro játékosok a női pro távoli, sárga, elütőről játszik.

Eredményhirdetés: a verseny befejezését követő 1 órán belül.

Díjazottak:Bruttó I.

               Nettó I.-III. Helyezett

A verseny rendezője fenntartja a jogot, hogy azokat a díjakat, amelyeket a helyezettek nem vesznek át a díjkiosztón, sorsolásra bocsássa.

Holtverseny: az MGSZ Versenyszabályzatának 27-es pontja szerint.

Óvási díj és határidő: Az óvás a verseny befejezetté nyilvánítását követő egy órán belül írásban nyújtandó be. Óvási díj: 20.000,-Ft.

Score-kártya leadása: A score-kártyát a játék befejezését követően a lehető legrövidebb időn belül az erre kijelölt helységben a versenyző és markere által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos a score-kártyát leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.

Golfkocsi használata: Elektromos autó használata a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzatában foglaltak szerint, kivételt képeznek a következő esetek: 70 év feletti seniorok indulhatnak elektromos autóval, eredményük beszámít a versenybe. Tartós betegségét szakorvosi igazolással igazoló versenyző indulhat elektromos autóval – abban az esetben, ha az igazolását legkésőbb a nevezéssel egy időben bemutatja és láttamoztatja a Versenybizottsággal. Az igazolás előzetes bemutatása esetén a játékos eredménye beszámít a végeredménybe. Bármely résztvevő orvosi igazolás nélkül is indulhat elektromos autóval a versenyen, azonban eredménye nem számít be a verseny végeredményébe. A Versenybizottság jogosult a elbírálni az igazolásokat!

Távolságmérők használata: csak távolság mérésre használatos eszközök alkalmazhatók

 

A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés