HÚSVÉT A BAKONY SZÍVÉBEN

 2015. év első hosszú hétvégéjét hol is tudná kellemesebben eltölteni, mint a Bakonyban, erdei környezetben, friss levegőn. Ideális választás erre a Zirc közelében fekvő Hotel Forest Hills, ahol mindezek mellett garantáljuk a kulináris élvezeteket, a kültéri medencében az élményelemek nyújtotta felfrissülést egy jó szaunázást vagy gőzfürdőzést követően, valamint a sport-vagy relax masszázs nyújtotta ellazulást.

A 2015. év első hosszú hétvégéjét hol is tudná kellemesebben eltölteni, mint a Bakonyban, erdei környezetben, friss levegőn. Ideális választás erre a Zirc közelében fekvő Hotel Forest Hills, ahol mindezek mellett garantáljuk a kulináris élvezeteket, a kültéri medencében az élményelemek nyújtotta felfrissülést egy jó szaunázást vagy gőzfürdőzést követően, valamint a sport-vagy relax masszázs nyújtotta ellazulást.

Töltse a húsvéti ünnepeket családjával exkluzív környezetben félpanzióval és korlátlan wellness használattal hotelünkben. Nem maradhat el a húsvét hétfő reggeli tojáskereső verseny, amely felejthetetlen élmény a gyerekeknek, de szintén nem maradhat el a büféasztalról a főtt sonka, torma, főtt tojás, házi sütésű fonott kalács és sok más húsvéti finomság.

Foglalás/ajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy +3688/573-310 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés