„Derült égből Polly”

 Mozgalmas napok várnak a mosolygós Kiss Polett Karolinára: 2015 nem csak a golfpályán tartogat izgalmas kihívásokat. Polly azon játékosok közé tartozik, aki elégedetten nyugtázhatta múlt szezonbeli teljesítményét, hiszen a 2014-es év Női Golfozójának választották alig 14 évesen, így a 2015-ös idényt, mint címvédő kezdheti meg… hogy érez-e emiatt különösebb nyomást? Elmondja Polly, akinek kikapcsolódási szokásaiba is beleshettünk.

Mozgalmas napok várnak a mosolygós Kiss Polett Karolinára (PGCC) : 2015 nem csak a golfpályán tartogat izgalmas kihívásokat. Polly azon játékosok közé tartozik, aki elégedetten nyugtázhatta múlt szezonbeli teljesítményét, hiszen a 2014-es év Női Golfozójának választották alig 14 évesen, így a 2015-ös idényt, mint címvédő kezdheti meg… hogy érez-e emiatt különösebb nyomást? Elmondja Polly, akinek kikapcsolódási szokásaiba is beleshettünk.

HG: Korábbi interjúdban említetted, hogy egy ideje külföldi edzőtáborokban töltöd az ünnepeket és ez most is így volt. Hogy érezted magad Spanyolországban?

KPK: Nagyon jó volt kint. Sokat edzettünk Balázsékkal (Bertényi-Kötél, a szerk.), igaz a folytonos köhögésem hátráltatott a munkában, ezért volt néhány "szabadnapom" is.

HG: Reméljük a betegséged nem túl súlyos és javulsz. A spanyol túra után, gyakorlatilag ki sem kellett csomagolnod, máris utaztál Törökországba, a Komplex Product és Geotech kupára.

KPK: Köszönöm, nem súlyos, még egy hét és már jól leszek, a gyógyszerek segítenek! Törökország… remekül éreztem magam kint, habár volt, hogy esett az eső, de így is nagyon jó volt. Az is igaz, hogy a Cornelia 27 szakaszos pályája nem egyszerű, de szeretem a kihívásokat. Volt, hogy sikerült legyőznöm a pályát, volt, hogy nem… még magamat sem. Majd jövőre!

HG: A török konyha íz-világa közel áll a magyar ízléshez. Finomak voltak a török ételek?

KPK: Eszméletlen finomakat ettem, mint mindig, amikor ott voltam! Nagyon széles a választék, nehéz melléfogni… azért, az én tányéromon mindig ott van egy biztos fogás: sült krumpli + ketchup.

HG: Ha már az ételeknél tartunk... Mi a kedvenced? Azt már említetted, hogy nagymamád mákos-bejglije utánozhatatlan!

KPK: Kedvenc étel?! Nem nagyon van. Rengeteg ételt szeretek, de talán a palacsinta, azt kinevezném kedvencemnek. Versenyzés, edzés szempontjából nincsen bevált étrendem, azt eszem, amit először meglátok!

HG: Hogyan folytatódik a felkészülésed?

KPK: Itthon tovább edzek a Trend2-ben lévő BIG-ben, egyénileg és a "BB" különítménnyel, igaz nem napi rendszerességgel, de edzegetek.

HG: Van kabalád, ami veled van a versenyeken?

KPK: Igen van. Barátnőmtől kaptam egyszer, még nagyon régen egy karkötőt és azt szoktam magammal vinni a versenyekre.

HG: Az Év Női Golfozója cím védőjeként vágsz majd neki az idei, szezonnak. Érzel nyomást vagy elvárást?  

KPK: Mindig is voltak elvárások, úgyhogy ha van nyomás már szinte nem is érzem meg.

HG: Hogyan kapcsolsz ki, illetve ha úgy érzed, el kell vonulnod a világ elől, mit teszel legszívesebben?

KPK: Ilyenkor általában a barátaimmal szoktam tölteni az időt, mert ők teljesen ki tudnak kapcsolni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés