A következő forduló: Oakmont Country Club

A Sárkány Center Indoor Golf club következő versenyének helyszíne Pennsylvania-ban, a Pittsburg közeli tradicionális golf club lesz.

A Sárkány Center Indoor Golf club következő versenyének helyszíne Pennsylvania-ban, a Pittsburg közeli tradicionális golf club lesz.


A több mint 100 éves club egy igazi klasszikus US Open helyszín a mai napig. A "golf" történelem nagyjai mind megfordultak itt, érezni az ódon klubház falai közt a "nyomást" amely az aktuális versenyre érkezők vállát nyomja. A különleges alakú homokakadályból 210 van, rövid számítással ez legalább 11-et jelent szakaszonként, ja és a green-ek, igencsak jól gurulnak Phil Mickelson szerint, Sergio Garcia pedig így jellemezte: igaz hogy csak Par 70-es a pálya, de én inkább Par 78-asnak mondanám. Szinte minden híres golfozónak van egy-egy sommás megjegyzése a pályára...

Klasszikus amerikai golfklub, a klub szabályzata szerint a recepciót követően át kell adni a járművet a személyzetnek és a recepcióra sétálni. A többit innen kezdve a személyzet intézi. Mobiltelefont szinte sehol nem szabad használni a közösségi tereken. Nyitott lábbeli, papucs használata csak a medence körül engedélyezett, a rövid nadrágnak szigorúan térd alatt kell végződnie - részlet a klubszabályzatból...
Mi nem leszünk ennyire szigorúak, de aki igényt tart rá annak a felszerelését felhozzuk a parkolóból a játéktérre.


A négy fordulóból álló
versengés mindig tartogat meglepetéseket, hiszen a sorozatversenyekre jellemzően sohasem lehet biztosan tudni a végeredményt.
Nagy igazság: néha a részvétel fontosabb mint egy-egy alkalmi győzelem, ráadásul az utolsó forduló eredményei után dupla pontszámot kapnak a versenyzők. Ezzel tovább bonyolítjuk a helyzetet - itt bármi megtörténhet!

Szokásos módon két kategóriában rendezzük a versenyeket. Hcp VA 0-22-ig, illetve VB 22,1-45.0-ig.
fordulónként kiemeljük a legjobb eredményeket, a Longest Drive és a Nearest to Pin ütéseket. Hölgyek és szeniorok esetén +30m kerül hozzáadásra az elért távolsághoz az LD ütések során.

A sorozatversenyek számítási táblázata alapján pontokat kapnak az 1-10.-ik helyezettek. Kategóriaváltás nincs. Eredményegyezőség esetén a hátsó 9 szakaszon elért több stblf pont dönt.

Nevezési díj: 5.000 Ft - fordulónként. Junioroknak: 2.500 Ft, Pro-knak: 5.000 Ft, amelynek 50%-a, a fordulónként kiosztásra kerülő nyereményalapot képezi.

Díjazzuk kellemes szolgáltatással: egy kellemes masszázzsal, itókákkal, tárgyi ajándékokkal, Greg Norman pólók - már tavaszra, golfos felszerelésekkel: kesztyű, labda, tee és egyéb kisebb ajándékok az összetett versenyben a kategóriák első három helyezettjeit gazdagítják!


A forduló kezdő időpontja: 2014.02.03.-tól ne maradjatok le! Az eddigiekhez hasonló nagy küzdelmek helyszíne lesz ismét a Sárkány Indoor Golf Center Full Swing szimulátora.
A fordulók megrendezésénél maximálisan igyekszünk fegyelembe venni az golfutazók időpontjait.


Az összevont eredményhirdetésre hagyományosan a Hoa Sen vietnámi étteremben kerül sor.
A sorozaton, legalább két fordulóban elindulókat vendégül látjuk, a kísérőknek, csatlakozóknak 1.990 Ft a színvonalas bőséges kóstoló a vietnami konyha ízeiből, gyerekeknek 12 éves korig 990 Ft.


A versenyre már lehet jelentkezni az alábbi telefonszámon: 06309418048 Lehoczky Gábor


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés