Hole in One és kemény csata volt a Sárkány Indoorban!

 Az év utolsó előtti napján megrendezett Super Longest Drive Nearest to Pin bajnokság ismét kemény csatákat hozott.

Az év utolsó előtti napján megrendezett Super Longest Drive Nearest to Pin bajnokság ismét kemény csatákat hozott.

Először a Longest Drive versenyre került sor, most nehezített körülmények között.

Most egy igen keskeny fairway volt a cél amelyet sűrűn a ültetett fák szegélyeztek, így a fairwayről letévedő labdák sorra elakadtak bennük...

Először Palya Feri tette oda 238m a labdát feladva a többieknek a leckét, amit Komjáthy Gábor (ki más?) tudott csak egy jól kivitelezett drive-al felülmúlni. Igaz szinte csak ez az egy drive-ja landolt a fairway-en, de hát az öt kísérlet ezért van. Mindössze néhány méterrel ütött többet, amellyel megnyerte ezt a versenyszámot.

A profik versenyében ennél is szorosabb volt a küzdelem, itt azért több drive landolt a fairway-en és végül Bodor Gergő nyert pontosan 3(!) cm-rel Lehoczky Gábor előtt. Igen ilyenkor jól jönne, ha csak 1 tizedes jegyet mutatna a gép.

A Nearest to Pin versenyben is nagyon közel repkedtek a labdák a zászlóhoz az első igazán közeli ütést nem kis meglepetésre Bodor Tibor tanár úr végezte el, 1,38-ra érkeztette a labdáját egy jól kivitelezett ütés után a 107-m-es távolságból. Majd Gergő 1,34-re, csak hogy a családban maradjon, de végül a tavalyi nagy vesztes Magyar Tibor még tudott lefaragni a közelítésből, így végül 1,24-el megnyerte ezt a versenyszámot. A tavalyi nyertes Gearoid most igazoltan távol maradt a versengéstől.

Jó hangulatú versengést az összevont eredményhirdetés követte amelyben az előző két forduló helyezettjei is kihirdetésre kerültek. Értékes, beváltható pontokat és szilveszterre éppen jókor érkező különleges pezsgők is szerepeltek a díjak között. A két Thai masszázs is jó kezekbe került - vagy csak fog kerülni? Biztosan így lesz!

Amúgy nap fő híre az első Hole in One ütés, amelyet Komjáthy Gábor követett el a Pelican Hills pálya Par 3-as szakaszán. Kezdő ütése némi back spin után begurult a lyukba. Videóra is lett rögzítve!

Ez az első virtuális Hole in One a hazai indoor történetében nagy gratuláció érte.

Megjegyzem sokan voltak már kíváncsiak, hogy lehet-e Hole in One-t ütni szimulátoron - most bebizonyosodott, hogy lehet. Énnél szebb golfos év végét kívánni sem lehetne! Boldog Új Évet!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés