Az Év Profi Golfjátékosa:

 Hahn Roland vehette át a 2014-ben az „Év Profi Golfjátékosa” díjat a Magyar Golf Szövetség éves Díjátadó Gáláján. Megtiszteltetésként érte, hogy ismételten ő kaphatta ezt az elismerést. Profi golfozónkkal beszélgettünk.

Hahn Roland vehette át a 2014-ben az „Év Profi Golfjátékosa” díjat a Magyar Golf Szövetség éves Díjátadó Gáláján. Megtiszteltetésként érte, hogy ismételten ő kaphatta ezt az elismerést. Profi golfozónkkal beszélgettünk.

HG: Milyen érzések kavarognak most benned, hiszen 2013 után, ismét a tiéd ez a cím?

Nagyon boldog vagyok, hogy ismét megszereztem. Mikor ránézek, mindig eszembe jut az adott év, hogy mennyi munka és lemondás áll mögötte. Igyekszem a jövőben is tenni érte, és szeretném még sokszor megkapni!

HG: Miként tekintesz vissza a 2014-es évre, mit hozott neked?

Ez az év hatalmas fejlődést és előrelépést generált, hiszen lehetőségem adatott játszani a European Touron a csehországi fordulón és még hét Challenge Touron, ahol sokkal több tapasztalatot tudtam gyűjteni, mint azokon a versenyeken ahová eddig eljutottam!

HG: Mit hozhat a jövő?

Dolgozunk azért, hogy a Challenge Touron jól szerepeljek és bekerüljek a CUT-ba. Világranglista pontok szerzése a cél, egészen a 2016-os az Olimpiáig, ami nagy lehetőség. Így a 2015-ös és a 2016-os év kulcsfontosságú lesz! Nagyon közel vagyunk az álmom beteljesüléséhez, de rengeteg munka van még vele!

HG: Mi volt számodra a 2014-es szezon csúcspontja, illetve legmélyebb gödre, ha volt ilyen?

Csúcspontja egyértelműen a European Tour volt, egyik nagy álmom teljesült. Ha visszagondolok, 15-16 éves lehettem, amikor Ausztriában voltunk egy ekkora versenyen. Azóta mindenáron ilyen légkörben szerettem volna versenyezni. Ez az álmom most teljesült és szinte hihetetlen érzés volt!

HG:  Milyen célokkal vágsz neki a következő szezonnak?

A legelső hogy összeállítom a versenynaptáramat. Kicsit nehézkes a dolog, mert 3 Touron is versenyzem majd. Még nem nagyon vannak meg a versenyek a kiírásai. Utána folytatom az erőnléti edzéseimet, és hát januártól újra kezdjük. Először Törökország utána Spanyolország majd végül Amerika és kezdődik itthon is a szezon! A célom pedig, mint már említettem, a Challenge Touron CUT-ba kerülni!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés