Csicsi a CUT-ban!

 Kellemes hírekkel szolgálhatunk Kedves Olvasóinknak így vasárnap reggel! A jelenleg is zajló Q-School döntőjében Lajtai Rózsa Csilla 66-ot ütött a negyedik játéknapon, így magabiztosan jutott tovább a legjobb versenyzőkkel együtt a CUT-ba.

Kellemes hírekkel szolgálhatunk Kedves Olvasóinknak így vasárnap reggel! A jelenleg is zajló Q-School döntőjében Lajtai Rózsa Csilla 66-ot ütött a negyedik játéknapon, így magabiztosan jutott tovább a 18.helyen a CUT-ba.

Az első körök eredményei után, Csilla viszonylag nyugodtan léphetett pályára a negyedik napon, hiszen tudta, ha a saját játékára koncentrál, nem lehet nagy gond. A tét nem volt kisebb, mint a CUT-ba jutás. Csilla szenzációsat játszott. Az eddig hiányolt birdie-k csak úgy jöttek és jöttek. A mesebeli hét birdie-t elérve, egy bogey mellett, egyéni legjobb score-ját (-6) teljesítve könnyedén jutott be a döntő, döntőjébe (összesítésben -2 score). 66-os kör rajta kívül a marokkói fináléban eddig csak két játékosnak, Kelsey Macdonald-nak és Sophia Popov-nak sikerült.  

A versenyt továbbra is magabiztosan az angol Georgia Hall vezeti, -14-es score-ral. Hat stroke ponttal előzi meg riválisait, akik együttállásban -8-cal állnak: a dán amatőr Nanna Madsen, a skót Kelsey MacDonald, a svéd Louise STÄHLE és a német Sophie Popov. A verseny végjátéka következik a legjobb 64 versenyző részvételével.

Olvassuk Csillát, ő hogyan élte meg a játéknapot:

74-71-75-66 T18

„Egyéni legjobb!!

Reggel felkeltem és elhatároztam, hogy csak élvezni fogom és ütni mindent. Nos, ez bevált. Remek nap volt és nagyon élveztem! Magabiztosan ütöttem a labdát és 7 (!) birdie is a lyukba pottyant. Ez azt jelenti, hogy megvan a cut, szóval már csak egy nap! A zárókör a Samanah Golf Club-ban lesz.

Nagyon, nagyon szorítsatok!!”

Eredmények:

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés