Csicsi a Top 50-ben

 A Marokkóban jelenleg is zajló Ladies European Tour selejtezősorozatának döntőjében, Lajtai Rózsa Csilla az első két napon nyújtott jó teljesítménye után (+2,-1) után a harmadik napon +3-at játszva a 27. helyről visszacsúszott - kilences együttállásban - a 47. pozícióba.

A Marokkóban jelenleg is zajló Ladies European Tour selejtezősorozatának döntőjében, Lajtai Rózsa Csilla az első két napon nyújtott jó teljesítménye után (+2,-1) a harmadik napon +3-at játszva a 27. helyről visszacsúszott - kilences együttállásban - a 47. pozícióba.

Korosztályos és felnőtt bajnokunk a Samanah Country Cluban lépett pályára csak úgy, mint az első napon. Annyi elmondható, hogy a pálya eddig nem fogadta kegyeibe Csillát. (Nyitónapon +2, ma +3 szerk.). Helyi idő szerint 11:25 kor vágott neki a pályának, amely alapvetően nyitott, így a legnagyobb nehézséget a hatalmas méretű és meglehetősen hepehupás greenek adják. Így elsősorban a rövid ütések, illetve a jó putt-ok a kulcsai a jó eredménynek. Csillának nem igazán jött ki a lépés: 5 bogey-t ütött, azonban a 16. illetve 17. szakaszon elért birdie-vel megmentette a napot, így továbbra is a CUT-ba jutó T47.helyen áll (összesített +4). A CUT határ jelenleg +5.

A mezőny három játéknap után is hihetetlenül szoros, így egy-egy jól elkapott körrel sokat lehet előreugrani. De ugyanez fordítva is igaz! Csillát ismerve benne van a mínuszos score, azok a birdei-k, amelyek kellenek. A holnapi nap végén megfelezik mezőnyt, így egy feszült és izgalmakkal teli kör vár ránk. A rangsort továbbra is magabiztosan az angol, Georgia Hall vezeti nagyszerűnek mondható  -12-es összesített eredményével.

Eredmények:



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés