Irány Hawaii

A hűvösebb havas csúcsokat hátrahagyva most egy csodás Hawaii szigeten mérkőzünk meg. Kauai szigetén, a Princewille Golf Resort ad otthont a következő heti versenyünknek.

A hűvösebb havas csúcsokat hátrahagyva most egy csodás Hawaii szigeten mérkőzünk meg. Kauai szigetén, a Princewille Golf Resort ad otthont a következő heti versenyünknek.


Már a hazai golfosok körében is ismert Robert Trent Jones által tervezett pályát próbálunk ki.
Kicsit megérezhetjük milyen egy tervező géniusz által megálmodott pályán játszani.
Hamarosan Magyarországon is kipróbálhatjuk, milyen egy általa megtervezett pálya.
Most 5 elütőhely közül lehet választani, tehát mindenkinek lesz saját elütője, a junioroknak, a hölgyeknek, a szenioroknak, a férfiaknak és a profiknak is, ráadásul igen jelentős távolság különbségekkel.
A pályát elnézve lesz kihívás rendesen. Viszont roppant kellemes időt jósol a weblap időjárás előrejelzése 22-25 C° és persze napsütést. Az előbbit akár garantálni is tudjuk...

 

Helyszín: Sárkány Center Indoor Golf Club - Full Swing szimulátor
A pálya:  Princeville Golf Resort - Hawaii USA,
A verseny időpontja: 2014.12.17 – 2014.12.21. Csütörtöktől – vasárnapig lehet tee-timokat foglalni!
Díjazzuk a nearest to pin és a longest drive ütést is. A szimulátor összegző számítást végez a longest drive és a nearest to pin ütésekről. A szakaszokon elért legjobb eredmények átlaga számít a végeredménybe. 
A verseny két kategóriában indul, stroke-vhcp eredményszámítással, illetve a Pro-k, stroke play szabályai szerint játszanak.
Kategóriák: vegyes A VHcp 0-22-ig és vegyes B VHcp 22,1-45-ig és természetesen Pro-k is ismét harcba szállhatnak a nevezési díj feléért - amelyet a győztes kap meg!
A 46 pont vagy azt meghaladó stbl pontot elérő játékost a díjazásból kizárjuk.
Díjazás: összetetten díjazzuk az első három helyezett játékost a két forduló után, minden kategóriában, kisebb tárgyi ajándékokkal, amelyek jól jöhetnek a karácsonyi asztalnál! Az összetett díjazás alábbi szabályai szerint kapnak pontot a helyezésekért a játékosok: I. helyezett 1000, a második 850, a harmadik 800, a negyedik 750....és így tovább.
Pontegyezőség esetén mind az amatőr mind a pro kategóriában rájátszás következik az első nyert szakaszig. A verseny 3-as 4-es flightokban, egyeztetett időpontokban történik.
Kérjük, hogy a jelentkezéskor mindenki adja meg, hogy melyik időpont(ok) jó neki az adott pálya lejátszására. Egyénileg is jelentkezhetnek, megpróbálunk segíteni a flightok összeállításában.

Nevezési díj: 5.000 Ft/verseny, amely tartalmazza a versenyen való részvételt, a 20 perces gyakorlást a versenyt előtt, a díjakat, amelyek a két forduló után adunk át...
Helyi szabály:
a sand és a deep grass ütések során az elütőn erre kijelölt hely közepére kell helyezni a labdát egy kb.: 20cm magasból történő ejtéssel. (ismételhető, ha nem áll meg a labda)
A versenyre jelentkezni, nevezni e-mailben, a FB-oldalunkon, illetve az alábbi telefonszámon lehet: 0630 9 418 048


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés