Lesz-e címvédés jövőre?

 Ujvári Izabella nyerte az első ízben kiírt országos bajnokság női versenysorozatát. Senki nem tudta megszorítani. Hölgyek, itt a remek alkalom, hogy 2015-ben kihívják a bajnoknőt!

Ujvári Izabella nyerte az első ízben kiírt országos bajnokság női versenysorozatát. Senki nem tudta megszorítani. Hölgyek, itt a remek alkalom, hogy 2015-ben kihívják a bajnoknőt!

– Véletlenszerűen ismerkedtem meg a footgolffal. A Fociclub felrakta honlapjára egy freestyle-videómat, és aláírták, hogy Szász Kitti. Írtam nekik, legyenek kedvesek javítani, mert én vagyok rajta. Szóba elegyedtünk, és elhívtak footgolfozni. Nagyon élveztem, mikor Kisorosziban kipróbáltam. Remek társaságot ismertem meg, ráadásul fantasztikus a környezet, de nekem amúgy is mindegy, csak labda legyen – vallott a sportággal való ismerkedésről az idei bajnoknő, Ujvári Izabella, aki a labdarúgásba egy fiú miatt szeretett bele. – Atletizáltam, de testnevelés órán mindig beálltam focizni, mert tetszett egy srác. Jó eredményeim voltak atlétikában, de miután meghalt az edzőm, a futball felé vettem az irányt. Próbajátékra mentem az MTK-ba, ahova leigazoltam, idén ősszel pedig Dorogon játszottam. A nagypályára koncentrálok elsősorban, és a footgolf mellett ugye ott van a freestyle is. Ha lesz szabadidőm, akkor arra is nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni, és hogy el ne felejtsem, futsalozom is.

Iza úttörőnek számít a footgolfban, ugyanis az idei országos bajnokság női kiírását ő nyerte. Igaz, ehhez most még nem kellett senkit megvernie. – Azt sajnálom, hogy nem akadt vetélytársam, hiszen tudom, hogy a női labdarúgó válogatott is kipróbálta már a sportágat, és nagyon élvezték. De kimondottan előnyös volt, hogy férfiakkal vehettem fel a kesztyűt, még ha nem is az ő pontvadászatukban szerepeltem. Sokat tanultam tőlük az év során. Magammal versenyeztem, és igyekeztem magamat legyőzni fordulóról fordulóra.

A cél, hogy megvédje címét, ami úgy tűnik nagyobb falatnak ígérkezik, hiszen hivatalosan még nem erősítették meg, de a zuhanyhíradó szerint lenne vetélytársa az ob-n. A hírt tőlünk tudta meg. – Örömmel hallom. Viszont kérdéses, a többi futballprogramommal mennyire tudom összeegyeztetni a footgolf ob-t. De ha nem ütközik a meccsemmel, jövök, és állok elébe.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés