Most már közel az év vége

 Több klubban már téli green-eken lehet csak játszani, és persze az idő is egyre hidegebb a szabadban. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy megérkezett a Hungarian Golf Magazin 2014-es kincses kalendáriuma, hogy senki ne unatkozzon, ha a pályákra már nem lehet kimenni. Karácsonykor, a szeretet ünnepén, családi körben újra felidézhetjük az idei szezon legizgalmasabb és legmeghatározóbb pillanatait.  

Az idő egyre hidegebb a szabadban. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy megérkezett a Hungarian Golf Magazin 2014-es kincses kalendáriuma, hogy senki ne unatkozzon, ha a pályákra már nem lehet kimenni. Karácsonykor, a szeretet ünnepén, családi körben újra felidézhetjük az idei szezon legizgalmasabb és legmeghatározóbb pillanatait.  

Csak néhányat kell aludni ahhoz, hogy kézbe vehessük az új kalendáriumot, ami (megszokhattuk már), igen tartalmasra sikeredett, ahogy a hátunk mögött hagyott szezon is bővelkedett izgalmakban. Nincs más dolga, mint megrendelni!

Kiadványunk sok szempontból a hagyományokat viszi tovább, de legalább ugyanannyi aspektusból, új szelet hoz. Ami sosem változik, azok az évösszegző cikkek, de már ezek kapcsán is ezernyi újdonság volt ebben az évben, és bizony nem spóroltuk ki az örömteli pillanatokat.

Kincses Kalendáriumunk tartalma különösen színesre sikeredett. Cikkeink, a „No komment”-ekkel kiegészülve, több szemszögből világítanak rá néhány lényeges, vitára okot adó kérdésre.

Nézzünk is néhány eseményt a körüljárandó témák közül:

Volt idén nemzetközi junior-kalandozás, nagy győzelmek Rózsa Csillától, és sportdiplomáciai mérföldkövek, senior és junior válogatottunk révén. Ezek mellett nagyszabású szponzorversenyeket élhettünk át a Maserati, az Agrólánc, a Vontobel, a Herend, a Seiko és még sokan mások jóvoltából. Voltak társasági események, rendezvények, amelyek bizonyították, elindult valamiféle klubélet, megélve a golf társaságépítő erejét.

Voltak és vannak, vitára okot adó kérdések: Magántanuló vagy iskola, illetve miért kell egy hétvégén belül számtalan nívós versenyt rendezni egy időben? No komment-jeinkben erre keressük a választ.

Beharangozó cikkünkben nem soroljuk a teljes tartalmat, hamarosan a kezében tarthatja a teljes kiadványt, amely megrendelhető 2500 ft-os darab áron (+postaköltség), személyesen vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailen keresztül.

Kellemes ünnepi készülődést, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés