Izgalmas versengést hozott a Karácsonyi derbi első fordulója a Sárkányban!

Már szinte hagyományként rendezte meg a Sárkány Indoor Golf Center a karácsonyi versenyt kicsiknek és nagyoknak! Az elmúlt hétvégén a két fordulóból álló verseny első fordulója zajlott le. A kis híján rekord létszámú nevezőből (28) 24-en vágtak neki a versenynek.

Már szinte hagyományként rendezte meg a Sárkány Indoor Golf Center a karácsonyi versenyt kicsiknek és nagyoknak! Az elmúlt hétvégén a két fordulóból álló verseny első fordulója zajlott le. A kis híján rekord létszámú nevezőből (28) 24-en vágtak neki a versenynek.

Most is egy remek pálya várta a versenyzőket fent északon, a kanadai határ közelében lévő Banff Spring Golf klubban. Havas hegycsúcsok a háttérben, forró hangulat az indoorban, talán így is lehetne jellemezni a versenyt. Ezen a pályán nem voltak most OB-k, játszhatatlan helyzetek, de a sok fenyőerdő most sem könnyítette meg a játékot a kanyargós fairway-ekkel és persze a nem túl egyenes greenekkel...

A par 71-es pályát, néha kimondottan kellemetlenül hosszú szakaszok és plusz egy, azaz 5 db par 3-as szakasz jellemezte.

De lássuk az eredményeket: A kategóriában Magyar Tibor lett az első vhcp-je már lassan bekopog a "single" kategóriába! Kitűnő játékkal netto 68-as eredménnyel nyert. Második helyen Komjáthy Gábor végzett netto 69-el, a harmadik most Kerekes József lett netto 70-el. A visszatérő Koplányi Eszter csak két ütéssel maradt le a dobogóról nettó 72 ütéssel szépen hozta a pályát.

B kategóriában a junior Hideg Ádám remekelt, aki fantasztikusan csökkentve vhcp-jét netto 67 ütéssel nyert! Második Kovács Tamás lett netto 71-el, míg harmadik Palya Ferenc lett netto 72-vel.

Mészi sokat javult az előző verseny óta, most csak egy ütéssel maradt le a dobogóról netto 73-al!

Két újabb junior is nekivágott élete első 18 lyukas szimulátor versenyének Kovács Gergő és Kovács Dávid. Nekik még szokni kell a versenykörülményeket és persze a felnőtteknek készült távolságokat. Keményen küzdöttek fej-fej mellett, ahogy ez testvérektől elvárható. Az első fordulót mindketten netto 81-et játszották le.

Mint látható igen szoros eredmények születtek. A Pro kategóriában rájátszásra kerül sor, Bodor Gergő és Lehoczky Gábor között a győzelemért és az azzal járó pénzdíjért! Hideg Dani szinte végig vezető pozíciója az utolsó szakaszokon foszlott szét. Nagy volt a nyomás rajta, de azért a legtávolabbra Dani ütötte a labdáját, amely meg sem állt 268 m-ig. A legközelebb Peternell Oszi és Gearoid O Sullivan ütötték a labdájukat a zászlókhoz, a Par 3-as pályákon - átlagolva.

Köszönet a játékosoknak a részvételért, a következő pályánk egy vidám, pálmafás övezetben lesz a 2014.12.17 - 21.-ig tartó, karácsonyt megelőző héten!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés