Újdonság a GolfUSA-ban!

 A Titleist sem maradt adós az őszi újdonsággal, már GolfUSA-ban is megtalálható a vadonatúj 915-ös sorozat számos képviselője.

A Titleist sem maradt adós az őszi újdonsággal, már GolfUSA-ban is megtalálható a vadonatúj 915-ös sorozat számos képviselője.

Az ütők nem csak gyönyörűek, hanem technológiailag is megfelelnek napjaink trendjének: alacsonyabb visszapörgést generáló ütőfej, nagyobb ütőfej sebesség, magasabb tolerancia a pontatlan találatok esetén. A Titleist által szponzorált játékosokra korábban is jellemző volt, hogy nehezen váltak meg „régi” ütőiktől csak azért, mert megjelent az új modell. A 915-ös esetében kicsit más a helyzet, a 2014-es Ryder Cup-on szereplő játékosok közül például Jimmy Walker és Jordan Spieth sem habozott a váltást illetően, mind a ketten a 915 D2-es drivert használják, mely magasabb röppályát tesz lehetővé, maximális ütőfej sebesség és így nagyobb távolságok elérése mellett. A 915-ös sorozat sikerét vetíti előre az a tény is, hogy a már-már Ryder Cup legendának számító Ian Poulter is átadta magát az újdonság vonzerejének, a 2014-es szezon végén elért eredményei önmagukért beszélnek.

Gyertek, győződjetek meg az ütők szépségéről és próbáljátok ki Ti is!

GolfUSA


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés