Kétnapos szakmai képzés

 Az R&A valamint a PGAs of Europe képviseletében jött el a hozzánk Jonathan Mannie, akivel a PGA of Hungary kétnapos szakmai szemináriumot tartott:

Az R&A valamint a PGAs of Europe képviseletében jött el a hozzánk Jonathan Mannie, akivel a PGA of Hungary kétnapos szakmai szemináriumot tartott:

„Úgy tűnik a témák nagy érdeklődésre tartottak számot, hiszen majdnem minden PGA oktatónk jelen volt a két napon, melyet nagyon üdvözlünk. A vezérfonal ezúttal a magyar golf jövője, a különböző társadalmi rétegek bevonása a golfba, a profik - mint a fontos láncszemek aktív segítségével. Átbeszéltük a hiányosságokat, más országok pozitív, és negatív példáit áttekintve próbálunk egy olyan utat kidolgozni amely valóban működik. A tények ismertek, és legyünk őszinték magunkkal: az elmúlt évek mind a golfozók száma, mind a pályák száma, mind a válogatott csapataink eredményessége, és színvonal terén hanyatlást mutatnak. Ezen próbálunk a közeljövőben kidolgozandó terveinkkel és hozzájárulásunkkal, önkéntes felajánlásainkkal stb. segíteni. Ehhez természetesen kell majd az MGSZ hatékony közreműködése is, és arra törekszünk, hogy a két szervezet mindennapjaiban ez az építő, és közös munka egyre jobban megvalósulhasson.

A másik fontos téma a magyar golf oktatási rendszer akkreditációja volt, melyben jelezték felénk, hogy 2o15 januárjától lehetőséget kap Magyarország is a nemzetközi (bronz, ezüst, vagy arany) fokozat megszerzésére. A képzési rendszerünk - a megfelelő módosítások és fejlesztések után - kb. 2o16-tól válhat a PGA of Europe által is teljes körűen elfogadottá.” - számolt be a PGA of Hungary.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés