Hahn, a profi ranglista győztese

 Kialakult az idei végleges PGA ranglistánk, melynek élén Hahn Roland végzett 17 7oo ponttal. Roland egész éves kiemelkedő szorgalmával, folyamatos helytállásával és részvételével a Challenge Tour fordulóin, egyetlen magyarként, aki valaha indulhatott European Tour fordulón (!) méltán lett a magyar profi ranglista nyertese. – számolt be a PGA of Hungary.

Kialakult az idei végleges PGA ranglistánk, melynek élén Hahn Roland végzett 17 7oo ponttal. Roland egész éves kiemelkedő szorgalmával, folyamatos helytállásával és részvételével a Challenge Tour fordulóin, illetve a European Tour fordulón szerepelve méltán lett a magyar profi ranglista nyertese. – számolt be a PGA of Hungary.

Reméljük Roland profi pályafutása 2o15-ben is töretlenül fejlődik tovább, és profiként gyűjteni tudja az olimpiai szerepléshez szükséges ranglista pontokat. Gratulálunk Rolandnak és büszkék vagyunk rá!

Második helyen 13 8oo ponttal Lugosi Tamás végzett, aki az idei évben visszatérni látszik régi formájába, és versenyzői aktivitása is rengeteget fejlődött. Nagyon örülünk ennek a fejleménynek és szintén őszintén reméljük, hogy Tamást akár komolyabb versenyeken is viszontláthatjuk majd! Gratulálunk neki is, és sok sikert kívánunk 2o15-re!

Harmadik helyezettünk Szigeti Csaba (a Highland GC) head pro-ja lett, akinek sok éves tapasztalata, és stabil jó játéka az idei évben is jó ranglista szerepléshez segítette hozzá. Gratulálunk Csabának is!

A legjobbak eredményei:

1. Hahn Roland 17 7oo pont

2. Lugosi Tamás 13 8oo pont

3. Szigeti Csaba 43oo pont 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés