Szuper Bajnokság, ki hogyan élte meg?

 Véget ért a VII. A Híd Golf Szuperbajnokság, de a verseny továbbra is téma a golfozók körében. Rovatunkban, körkérdést tettünk fel néhány indulónak: ki, hogyan érezte magát a Bajnokságon és hogyan ítéli meg saját teljesítményét.

Véget ért a VII. A Híd Golf Szuperbajnokság, de a verseny továbbra is téma a golfozók körében. Rovatunkban, körkérdést tettünk fel néhány indulónak: ki, hogyan érezte magát a Bajnokságon és hogyan ítéli meg saját teljesítményét.

Palanszki Benjamin:

Rossz formában voltam. Volt egy kisebb autóbalesetem az előző héten és kihagytam egy par edzést. Edzésre menet történt az eset és utána sajogott a hátam meg a nyakam egy darabig - gondoltam fajdalom csillapítóval menni fog a dolog, de tévedtem. Sajnálatos módon a Szuper Bajnokság két napján is erősen hátráltatott a játékomban. Bosszant is egy kicsit, de nem tudok mit tenni, így jött ki a lépés. A rendezvény jó volt - szerencsére az idő is. Ha golfozni nem kellett volna talán meg élveztem volna is! Persze most csak viccelek. Most pár nap pihenő  és a regenerálódás időszaka következik. Novemberben fogok újra starthoz állni Amerikában.

Sofya Morozova:

Mindig örömmel állok versenyezni a Pannonian, főleg a klubbajnokság megnyerése után. Bár el kell mondjam, szomorú voltam egy picit, hogy nem tudtam ugyan jó eredményt mutatni, mint a klubbajnokságon, de hát, ilyen a golf.

Nem játszottam fényesen. Az első napon az erős szél hátráltatott, 79-et ütöttem. Második napon az első kilencen egy kis eső volt, de nem zavart meg, 78-at ütöttem. Ami a versenyt illeti, nagyon szeretem az ilyen típusú megmérettetéseket, mivel jó játékosok ellen bizonyíthatok, küzdhetek. A szervezés és a pálya jelesre vizsgázott, mindenki barátságos volt.

Czernecki Laura Lara:

Felemelő érzés volt a Szuper Bajnokságon játszani. Az első nap a többiekhez hasonlóan nekem sem ment a játék a nagy szél miatt. Nekem személy szerint, első nap inkább mentálisan volt problémám a játékkal, nem tudtam kezelni az egyes helyzeteket. A záró napon egy nagyon jó hangulatú flight-ot kaptam, Bacsó Krisztian és Hideg Dani társaságában.  . A teljesítményem is sokkal jobb volt, mint az első napon és ez az eredményen is meglátszott, +16. Ez lehetett volna sokkal jobb is, hiszen a 17-esen +4-et ütöttem, és tripla lett a kilences szakasz. Ráadásul az utolsó napon már Csicsit is láthattam, és tőle is kaptam némi biztatást. Összességében egy nagyon jó bajnokságvolt, jó volt látni ahogyan Alex, Benji és Misa játszik.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés